SLUT MED AT VÆRE BLIND NÅR SOLEN SKINNER! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER DIN HUD FORÅRSKLAR?

SLUT MED AT VÆRE BLIND NÅR SOLEN SKINNER!

signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-3

Brillen er en gave fra Synoptik.

Signe, du må ikke kører bil uden briller!” Det var dommen da jeg var forbi Synoptik i efteråret. Meget er der sket siden jeg blev mor. Mit syn er bare én ting ud af en lang liste. Idag skal det dog handle om at jeg ren faktisk kan se igen. Det burde man mene er ret heldigt, især når jeg triller rundt i bil og på cykel. Nu er det officelt slut med at være blind når solen skinner! Mellem os to, har jeg altid grint lidt af mine forældre når de stod og fedtede rundt i et brilleskift, så snart solen skinnede en smule. Nu er jeg i selv samme båd som dem. Shame on me! Brilleabe for fuld skrue og fuldkommen afhængig af mine briller. En nyopfundet kærlighed til solbriller med styrke. Det er jo vitterligt den vildeste gave. EVER!

For kort tid tilbage, deltog jeg i et event fra Synoptik. Endnu engang med henblik på trends og sommerens solbrillemode. Der var et virkelig spændende oplæg fra en virkelig sej livsstilsekspert. Hendes inspirerende måde at fortælle om farver, toner, snit og kategorier. Det gik jo lige i mit mode-elskende hjerte. Ligeså vel som de nye kollektioner er vanvittig lækre og monster seje, kunne jeg jo skrive en her roman. Dog forsøger jeg ihærdigt at begrænse mig. Let’s go: Små briller, farvede glas og cateyes er det som vi kommer til at se mere af på gadebilledet. Synoptik er altid med på beatet og kollektionerne er allerede godt på vej i butikkerne. De klassiske briller vil naturligvis stadig figurere, dog er de oversize solbriller på vej ud. Til min store ærgrelse, da jeg personlig elsker flue-ligende solbriller som man kan gemme sig bagved. Ja, jeg glor, studere og stalker på mennesker på gaden. Lad os komme tilbage til min pointe. Synoptik  gjort det super nemt for os andre, de har opdelt flere kategorier udfra hvilken stil og smag du har. Det kan jo hverken være bedre eller nemmere. Hop forbi Synoptik og se mere 🙂

I forbindelse Synoptik‘s med pragtfulde event, fik de deltagende lov til at vælge et par solbriller fra de nye kollektioner. Måske lurede du på min instagram story, hvordan jeg var fuldstændig i vildrede. Der var simpelthen alt for mange ekstremt smukke valg og trods min afstemning på instagram, så gik jeg tomhændet hjem. Heldige mig, fik jeg dog charmet mig til et gavekort og var forbi Synoptik på Købmagergade. Jeg forelskede mig hovedløst i den virkelig klassiske Saint Laurent brille. Den er jo perfekt og mode-lækker de næste mange mange år frem. Jeg må ærlig erkende, at jeg var i butikken ekstremt længe. Desuden var ekspedienten virkelig tålmodig! Igen, for mange smukke muligheder! I øvrigt er solbriller med styrke er et genialt koncept, især man nu engang ikke kan se uden for sin egen næsetip.

Nå, faktummet er: Jeg elsker mine nye solbriller!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DIN HUD FORÅRSKLAR?