ER DIN HUD FORÅRSKLAR? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WEEKEND OG OUTFIT

ER DIN HUD FORÅRSKLAR?

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2

Reklame .

Foråret har for alvor meldt sin ankomst. Solens stråler er så kærkommen, at vi alle skynder os ud for at nyde dem. Hold nu op for er det skønt! Humøret bliver bare lidt bedre, storbyen lidt skønnere og menneskerne på gaden lidt smukkere. Med et trylleslag, er det en fornøjelse at sætte sig på jernhesten og trille ind til arbejdet. Det er også ligefrem dejligt, at tilbringe weekenden på byens legepladser og cafelivet har igen fået sin charme. Dagens store spørgsmål: Er din hud forårsklar? 

Mange af os går stadig rundt med vinterhud. Den blege, kedelige, gemmesigtige hud. Som i øvrigt er knastør, rødmosset og ikke særlig flatterende. Vi kan alle blive enige om, at lidt glød i huden gør underværker. Huden har brug for et ordentligt skud af ny energi. Den fortjener, at blive boostet oven på den slemme vinter. En virkelig skøn omgang scrup, gør altså underværker. At få fjernet dødede hudceller, giver ikke bare et øjeblikket resultat men også en forårs frisk fornemmelse. Min favorit er Birch fra et af mine absolut yndlings brands. Økologiske og dejlige Weleda. Den naturlige voks-scrub glatter simpelthen huden på den mest lækre måde. Den er så frisk med grapefrugt, citrus og cypres. Love it! Mangler din hud også at blive forårsklar, så kan du finde Weleda Birch lige her.

Det er jo ikke første og bestemt ikke sidste gang, at jeg nævner Weleda på bloggen. Er simpelthen pjattet med deres produkter! Elsker at vide de produkter som jeg bruger på Kærlighedsvæsnet og jeg selv, er rene og økologiske. At vi plejer vores hud, negle og hår, og give dem den aller bedste behandling! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND OG OUTFIT