WEEKEND OG OUTFIT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MÆND #5 VENTRESVING OG COCKTAIL PØLSER

WEEKEND OG OUTFIT

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7

Endnu en weekend er gået med lynets hastighed og i morgen befinder Kærlighedsvæsnet sig i vuggestue mens jeg knokler løs i Elephants and Ants showroom i indre by. Hverdagen banker på! Jeg har og er stadig vild med mandage, elsker at starte en ny uge. Det er da møg charmerende. Men siden jeg er blevet mor, holder jeg mine weekender OK-arbejdsfri. Arbejder ind imellem når hun sover, ligesom jeg gør i hverdagene. Men tiden med hende er vigtigst. Det er en kæmpe ændring for enhver kvinde, at blive mor og jeg er ikke spor anderledes end alle andre. I weekenden har vi rå-hygget. Vi har været sammen, malet med fingermaling, været på legeplads, ude og spise frokost og bare fået slappet noget og grundigt af! Tiltrængt. Ja! I går havde jeg besøg af en pisse dejlig veninde, efter Kærlighedsvæsnet var blevet lagt. De weekender uden planer, er altså bare skønne!

Foråret har meldt sin ankomst, vintertøjet er pakket lidt væk og termotøjet er på. Kærlighedsvæsnet er begyndt af rocke sin nye garderobe og igår rockede hun dette fantastiske outfit fra Mini A Ture. Det blå stribede sæt af bukser og skjorte. Man kunne være tilbørlig til at sige det var et drenge-outfit, men jeg synes sagtens små piger kan rocke drenge-lækkerier. Fuldstændig på samme måde, som jeg elsker mine oversize boyfriend outfits 😉 Jeg har virkelig svært ved at stå for hende, når hun trisser rundt med sættet og hendes MarMar hue!

Bukser og skjorte kan findes hos Stylepit, med rabatkoden STYLEPIT15SIGNE får du 15% på alt, hvis du også mangler lidt lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND #5 VENTRESVING OG COCKTAIL PØLSER