MÆND #5 VENTRESVING OG COCKTAIL PØLSER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SØDESTE PUMA SNEAKERS + RABATKODE

MÆND #5 VENTRESVING OG COCKTAIL PØLSER

signemorkebergsjostrom-3

Ind i mellem. Bare ind i mellem. Strejfer tanken mig. “Wauw, har du hørt om værdighed?” Måske kommer den fra et samsurium, af fremmede mænds gentagende og yderst mærkværdige samtaler med sig selv, dick-pictures, onani videoer og den nyeste trend på tinder; At skrive sin pikstørrelse i profil teksten. Jeg kan umuligt, være den eneste kvinde som bliver fuldstændig frastødt af de ovenstående situationer. Værdighed er åbenlyst en by i Rusland, en udbredt holdning til at dele ubegrænset ud af både informationer og billede dokumationer af sit skræv. Let’s be honest; Det er ikke charmerende, sexet, forførende eller noget i den dur. Faktisk er det ( i min optik ) temmelig vulgært. Det undre mig. Virkelig. Hvordan nogle mænd, kan have så lidt respekt for sine nedre dele og i øvrigt overhoved ejer behovet for at fremvise både venstresving og cocktail pølser på denne måde. Why?

Jeg har tidligere været inde på datingtrends eller dårlig opdragelse. Hvilke også betyder, at jeg får en smule ondt af de mødre, som har opdraget disse mænd. Forførelsens kunst er et mesterværk, som man ret hurtigt kan konkludere denne type ikke ejer. Man kan være på nippen til at kalde dem revl og krat eller Slidte-Lis i en mandeversion, ville det være under bælte stedet?

Lad os være ærlige. Det er ikke størrelsen på tissemanden og onani videoer som får os en tur i kanen. Måske for få. Umiddelbart, for det fleste kvinder. Elsker vi at blive forført, ikke få smidt en skæv cocktail pølse i fjæset. Det er altså ikke frækt. Overlad da for fan’ noget til fantasien. Ja, vi ejer en fantasi. Så lad os forbande dick-pics og videoer, størrelsen på dit skærv er ok brugbart, men behøver det dog være alle mands viden? Just saying. VÆRDIGHED!

Well… Bye!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDESTE PUMA SNEAKERS + RABATKODE