SØDESTE PUMA SNEAKERS + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HPV OG CELLEFORANDRINGER SVAR

SØDESTE PUMA SNEAKERS + RABATKODE

signemorkebergsjostrom-3

Kan du mærke det? Foråret har satme meldt sin ankomst!! Det er den vildeste fornøjelse at cykle rundt, hoppe rundt på legeplads og lad solen kærtegne ens fjæs! Inden længe tuller vi alle rundt i forårets klæder mens vi sipper til kaffe på byens cafeer. I øjeblikket har jeg rygende talt, som du ved er jeg godt hængt op med opstarten af min lille PR baby. Elephants and Ants. Vores showroom ligger i hjertet af København, altså med al verdens fristelser lige rundt om hjørnet. Det er virkelig en spændende process!

Forårsklar <3
Idag vil jeg gerne dele de sødeste Puma sneakers. De er umulige at står for, hvis man som jeg er mor til et pigebarn. De lyserøde Heart Valentin skønheder, som faktisk også kan fåes til voksne. Hvilket er en oplagt mulighed for lidt matchy i hverdagen 😉 Jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HPV OG CELLEFORANDRINGER SVAR