HPV OG CELLEFORANDRINGER SVAR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KLOKKEBLOMST OG EVENTYR

HPV OG CELLEFORANDRINGER SVAR

signemorkebergsjostrom-6

Nervøsitet, bekymringer og mind-fucking af tankerne. Det sidste stykke tid, har jeg haft ondt i maven over nyheden og prøverne af HPV og celleforandringer. Ser du, for blot kort tid siden havde jeg inden ide om jeg havde en HPV virus, slet ikke high-risk. Celleforandringer var noget naboens datter fik. Ikke mig. Min verden ændrede sig, da jeg pludselig fik besked på, at det var nu mig som havde det hele. Lokummet stod i brand. Alenemor og livmorhalskræft. Tingene går simpelthen ikke op i en højere enhed. Jeg blev bange. Bange for at forsvinde. Bange for at blive revet væk fra min datter. Hvordan ville hendes liv være uden mig. Tankernes spind spillede mange pus med mig, især i de sene nattetimer. I morges fik jeg svaret!

Yaaaay! HELL YAS! Svage til morante celleforandringer. Prøver hver 6 mdr! Altså som i: INTET keglesnit og ingen livmorhalskræft! Min frygt, min bekymring var unødvendig. Tiden at gå i det uvisse, er sat’me ikke det fedeste i hele verden. Jeg må bare erkende, at tilsyndeladende ikke er så skide positivt som jeg gik og troede. Jeg var godt nok nervøs! Til gengæld kan jeg slet ikke får armene ned nu. Føler mig fuldkommen fri og ekstremt heldig! YES YES YES!!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLOKKEBLOMST OG EVENTYR