KLOKKEBLOMST OG EVENTYR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HEJ FRA MIT NYE ANDET HJEM

KLOKKEBLOMST OG EVENTYR

signemorkebergsjostrom-33 signemorkebergsjostrom-32 signemorkebergsjostrom-31 signemorkebergsjostrom-29 signemorkebergsjostrom-38 signemorkebergsjostrom-37

Der er dømt påskehygge, klokkeblomst og eventyr i vores lille hjem! Kærlighedsvæsnet trisser rundt med mine sutsko, den smukkeste klokkeblomst kjole fra Wheat Disney og en sløjfe i håret, alt mens dukken bliver forkælet til den helt store guldmedalje. Jeg har kastede mig tidligere ud i et bage-boller-projekt, som i øvrigt er gået helt vasken. De er knastørre og mere eller mindre uspiselige. Konklusion: Jeg bliver aldrig speltmor!

Well.. Man kan heller ikke være det hele og nu vil jeg skære nogle frugter til Kærlighedsvæsnet!

Skøn påske dig <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ FRA MIT NYE ANDET HJEM