HEJ FRA MIT NYE ANDET HJEM – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STATUS #1

HEJ FRA MIT NYE ANDET HJEM

signemorkebergsjostrom-109 img_5003 img_4999

Vi har fået nøglerne! Waaaauw jeg har de vildeste sommerfugle i maven, i øvrigt også noget ondt i kroppen efter de seneste dages slid og slæb. Ind imellem er jeg også nød til at nive mig selv i armen, for at være sikker på det hele er virkeligt! Trods jeg troligt stræber efter ikke at dele iPhone billeder, så gør jeg altså en undtagelse idag. Var jo bare nød til at vise jer stedet og sige hej fra mit nye andet hjem! Jeg er på alle planer fuldstændig vild med Elephants and Ants’s smukke lokaler i indre by! 164 kvm’s lyse lækre rum som skaber rammerne for min nye PR-baby. Jeg kan vidst roligt sige, at du kommer til at se en del mere til disse lokaler i fremtiden, efter som min popo vil befinde sig i rummet ved siden af showroomet. Nemlig mit kontor 😉 Det er meget nyt for mig, at jeg skal ud af min lejlighed. I de sidste 7-8 år, har jeg arbejdet hjemmefra, så glæder mig egentlig til at jeg kan skelne i mellem arbejde og fritid. Desuden glæder jeg mig helt enormt til officielt at åbne dørene op for Elephants and Ants. Hvis showroomet virker bekendt, så har vi  været så heldige, at overtage Filippa K’s gamle lokaler. Måske har du været her før.

Jeg fik nøglerne i onsdags, med de mest hårdt arbejdede mennesker som jeg i øvrigt forguder, var alt slæbt, samlet og sat op onsdag eftermiddag. Man kan ikke kalde os langsomme vel? Interiør mæssigt, har jeg teamet op med fantastiske Bloomingville.  Stay tunet, der kommer meget mere <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS #1