MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KOLPOSKOPI OG BIOPSI DET GJORDER DÆLME NAS

MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE

sovevaerelsesove1sove2sove3sove

Reklame for Jotex.

Soveværelset er det eneste rum i lejligheden, som falder lidt udenfor i forhold til de resterende rums indretning. Jeg må bare erkende, at min prioritering og drive måske bare ikke helt har været der. I min alenemor tilværelse er der andre ting, som har været vigtigere. Forståeligt nok! Efter vi har boet i lejligheden 2 år, så har jeg endelig fået nosset mig sammen til at springe ud i en makeover af soveværelset. En makeover som jeg i samarbejde med Jotex, allerede er godt igang med. Lejlighedens herskablige look, med højt til loftet og den smukke stuk er super flatterende. Den fortjener kærlighed! Jeg har haft tusind tanker og ideer til hvordan soveværelset kan skabes og er gået all in på projektet. Det første billede i collagen og på det sidste billede, kan du se mit soveværelse som det ser ud nu. Det er lyst, masser skabsplads som er linet op på endevæggen og en dobbelt seng på den modsatte væg. Skabene er fra min gamle Frederiksberg lejlighed og egentlig fine nok, hvis de ikke var så smalle. Ærligtalt er der intet plads i dem, hvilket også betyder at det er en nødvendighed at have mange af dem. Egentlig, har jeg i lang tid gerne ville skifte dem ud. Male væggene og skabe en mild oase som appellere til ro og velvære. Hvis vores soveværelse ikke er vores helle, hvad er så? Som det står på billedet, er det brugbart og fint. Ikke et værelse jeg bruger til andet end vores skønhedsøvn og garderobe. Med et brænde ønske om, at rummet skal være ét jeg også ønsker at læse i og opholde mig udover. Så har jeg valgt at rykke skabene væk, købe et nyt skab og male rummet i et smuk rolig grå farve. Som alenemor (altså kender ikke forældre tilværelsen på andre måder) finder jeg det virkelig vigtigt at have ro. Vores hjem er vores base, vores klippe, vores oase, stedet som skaber rammerne for vores tilværelse! Det siger meget om os, og derfor finder jeg det vitterligt vigtigt at det er et sted for jeg kan trække vejret og være. Kærlighedsvæsnet har sit værelse og trods hun tilbringer nætterne i min seng, er hendes værelse hendes. Ligesom soveværelset både skal være børnevenligt, men også roligt! Wauw, det var en længere forklaring på hvorfor jeg ønsker en makeover. Det giver jo SÅ meget mening, når jeg selv læser det igennem. Synes du ikke?

Well.. Det er jo ingen hemmelighed for nogen, at være forældre og især solo-forældre, er for de fleste af os også li’ med en stram økonomi. Trods ønskerne er store, så er realiteten ind imellem en anden. Hvilket er én af de mange ting, som jeg virkelig elsker ved Jotex, budgettet rækker pludselig længere! Jotex er en del af ELLOS koncernen. Og du ved, at jeg elsker Ellos, især deres interiør udvalg er genial. Hvilket betyder er Jotex endnu mere fantastisk, da deres fokus er ret på interiør! At skabe en makeover i et rum, behøver ikke koste en halv eller her bondegård. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og de har vitterligt en skøn oversigt med masser inspiration for en hver smag! Den kan du i øvrigt se lige her. Desuden har jeg fået lov til at dele en rabatkode med dig, hvor du får 20% på hele deres shopJOTEX20 (i perioden 19/03 – 20/04).

De varer som jeg har kigget på for min makeover er: Disse nye smukke gardiner. De kommer til at falde helt ned på gulvet, som giver en rolig men herskabelig fornemmelse. Sengetøj, pudeekstra store hovedpuder og betræk + matchede pyntepude + betræk som giver sengen et hotel-look-a-like. Et sted, hvor man virkelig elsker at putte sig ind og bare forsvinde hen, efter en travl dag på arbejdet! En skøn stol til aftenlæsning med Kærlighedsvæsnet eller til at smide tøjet på, når man skal i seng. Genialt muti-koncept hvis du spørger mig! Et fint gulvtæppe hvor Kærlighedsvæsnet kan bolter sig på, ikke mindst min trætte fødder kan gå på. For at skabe en rolig oase med lidt grønt, denne kurv til en plante som skal stå på gulvet. Sidst men ikke mindst, dette spejl som både er klassisk og unikt i ét!

Kan du se det for dig?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOLPOSKOPI OG BIOPSI DET GJORDER DÆLME NAS