KOLPOSKOPI OG BIOPSI DET GJORDER DÆLME NAS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PINK WEEK

KOLPOSKOPI OG BIOPSI DET GJORDER DÆLME NAS

signe

Ikke mit mest flatterende øjeblik, men jeg har lovet dig det søde som sure. OBS. Hvis du er sart, lad vær med at læs videre!

Benene op i bøjlerne og hoved ned, alt mens gynækologen roder op det selv samme sted, som burde forbindelse med nydelse. Det var IKKE nydelse, det gjorder dæmle nas! Idag fik jeg taget kolposkopi med en biopsi fra livmoderhalsen i forbindelse med min HPV og celleforandringer. Må nu erkende, at jeg havde forventet det ville blive smertefuldt og med chancen for at lyde vildt pivet, så havde jeg altså ret! Trods bedøvelse, så skal der altså tagets væv fra livmoderhalsen med en bidetang. Av for XXX! Jeg er i forvejen ikke pjattet med fremmede menneskers hænder i nærheden af min krops indgange. Her mener jeg altså både tandlæger, læger og bestemt også gynækologer. Please stay away!

Prøverne er taget og noget der ligner ekstremt kraftige menstruationssmerter påvirker min krop! Faktisk gik jeg direkte i seng, efter min far havde fragtet mig til gynækolog, hospital og hjem. Egentlig kan jeg hurtigt konkludere, at i dag hverken er min mest flatterende eller bedste dag ever. Nu er dét da i det mindste overstået, svaret kommer efter påske hvor de så skal tag stilling til en behandlingsplan eller keglesnit. Stay tunet!

Håber sat’me din dag har været meget bedre end mig!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

8 kommentarer

 • Charlotte

  Håber din dag i dag er så meget bedre end forleden 🙂 Jeg krydser alt hvad krydses kan og ønsker dig alt det bedste samt rigtig god påske. Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det værste EVER: Har selv fået fjernet en syste lige i livmoderhals-åbningen. Ønsker det ikke for min værste fjende 🙁 God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke alene 🙈
  Jeg har også altid ufattelig mange smerter og jeg vil også frygtlig gerne ha de holder sig væk fra mine nedre dele bryder mig ikke om det overhoved , nogle siger det er jo ingen ting , jo det er en kæmpe ting for os kvinder der har problemer , jeg skal til start ha fjernet mine slimhinder for dernæst at få taget den nøjagtig samme prøve så vi skal nok komme tilbage i fuld styrke men menstruation er noget FANDEN har skabt !
  Men havde vi kvinder det ikke havde vi ikke vores børn idag , du er en super smuk og sød datter , nu har jeg fulgt dig noget tid og jeg elsker at læse om dig , du har inspireret mig til selv at få en blog , som nu er i gang med at blive dannet 😊
  God vind Signe og al lykke til dig
  Mette
  MyDreams.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender så mange knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK WEEK