PÅSKEPYNT MED EN 2 ÅRIGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ØV! STOPPER MED AT AMME

PÅSKEPYNT MED EN 2 ÅRIGE

signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-11signemorkebergsjostrom-3

Påsken er lige rundt om hjørnet og trods jeg aldrig har været den store påske-dekoration kvinde, så er der sket meget siden jeg blev mor. Pludselig, kaster jeg mig ud i kreative projekter som gør-det-selv påskepynt med en 2 årige tumling. Det er jo pisse hyggeligt at være vidne til, at ens barn fordyber sig fuldstændigt. Ja, der er maling overalt og er alligevel endt med at være temmelig glad for den voks dug! Lad mig ligge kortene på bordet, trods jeg visuelt er ret kreativ så er jeg ikke den store klippe-klister entusiast. Derfor har jeg lykkeligt købt mig, æg af plastik og ikke selv siddet og pustet i nogen former for rigtige æg. Selv om jeg pænt undskylder det med, at det er nemmere for min 2 årige tumling at håndtere plastik end rigtige æg, så er faktummet at jeg nok bare er lidt dovn.

Vi trillede sammen forbi Panduro i Frederiksberg Centeret og købte disse æg i plastik og disse pap. Fortrød efterfølgende at jeg ikke havde købt flere plastik æg, for de er i virkeligheden vildt fine når de hænger med barnets kunstværk på. Pap æggene tænker jeg skal fyldes med chokolade og gives som påske-gaver til familiens påskefrokost.

Opskriften er enkelt, vi har brugt
Fingermaling sæt
+ pastel farver ( fingermaling )
+ pastel farver ( fingermaling )
En palette til maling
Æg i plastik
Æg i pap

Stil det hele foran barnet, lad kreativiteten begynde og luk øjnene ( JOKE ). Alt maling kan gå af med en våd klud og er super nemt at arbejde med!

OBS. Intet af det ovenstående er nogen former for betalt arbejde, det er blot mig som ønsker at give et tip videre :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØV! STOPPER MED AT AMME