AT UNDERSPILLE SEKSUELLE TONER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOFRED OG BLOOMINGVILLE

AT UNDERSPILLE SEKSUELLE TONER

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2

I min optik, kan man sagtens være møg sexet og vise hud uden at være slut’e Lotte. Det er faktisk ekstremt nemt at underspille seksuelle toner, vise feminine former i en stilren pakke uden at afsløre alt og overlade lidt til fantasien. Misforstå mig ikke, jeg har været en clubber pige som iført ekstremt korte kjoler, høje heels mens jeg har haft min gang i Københavns natteliv. Jeg har også været medlem af slut’e Lotte banden, hvor intet bliver overladt til fantasien. Det kan ikke anbefales. Får ærligtalt, altid en smule ondt i maven når jeg kommer forbi gamle billeder på DKBN, desuden også når jeg er på vej på cocktails bar og ser pureunge piger iført ingenting. Overlad nu for fan’ noget til fantasien! Den burde jeg havde banket mig selv i hoved, da jeg selv var én unge trunte i byen 😉

Well.. Nu er jeg blevet klogere. Heldigvis. Og med forkærligheden for klassiske outfits med et twist, er jeg pjattet med sexet lingeri som bliver mixet op med noget så simpelthen som et suit. Jeg har style mit suit op med denne bodystocking med en god omgang brysttape og selv mine amme bryster sidder fint! Faktisk kigger jeg i øjeblikket på disse bukser og jakke fra YAS, som er overdrevet lækkert! Sættet fra YAS sammen med denne bh og outfittet til en aften ude er skabt! I øvrigt har brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert! P.S. også på alle udsalgs items!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOFRED OG BLOOMINGVILLE