NOFRED OG BLOOMINGVILLE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEJLIGE PRODUKTER TIL BØRN

NOFRED OG BLOOMINGVILLE

signemorkebergsjostrom-2

Jeg elsker når Kærlighedsvæsnet’s møbler blender ind i resten af lejlighedens interiør. Jeg har en klar holdning til at mit hjem ikke behøver at skrive barn, blot forbi jeg har et børn. Børnemøbler kan i virkeligheden være super sødt og en skøn detalje i stuen, spisestuen og voksen soveværelse. Alle behøver nødvendigvis ikke være enige med mig, men jeg er sgu bare ret firekantet på det punkt. kurven er fra Bloomingville er virkelig sød. Den er lyserød med prikker, noget jeg for blot 2 år siden havde gået en stor bue uden om. Idag byder jeg pigefarverne mere velkommen, dog stadig i nedtonet versioner. Stylepit har faktisk enormt mange lækre interiør mærker, og jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert!

Nofred fylder en del i mit hjem og jeg elsker det! Det danske mærke, forstår at skabe børnemøbler ind til et voksent hjem. Hvilket jo ikke er en hemmelighed, at jeg er en sucker for. Nofred’s bænk står normalt i vores entre, hvor Kærlighedsvæsnet solidt planter sin popo hver morgen og eftermiddag for at få sko af og på. Den er sat’me skøn! Sidst men ikke midst, synes jeg virkelig Nofred og Bloomingville går fantastisk hånd i hånd. Nofred har sine rene linjer mens Bloomingville skriger en smule mere barn. Kombinationen er jeg altså tosset med!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEJLIGE PRODUKTER TIL BØRN