DEJLIGE PRODUKTER TIL BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SAMARBEJDSVANSKELIGHEDER

DEJLIGE PRODUKTER TIL BØRN

voelve2 voelve3

Produkterne er en gave, indlægget er af egen fri vilje og glæde. Men betegnes som reklame.

Dejlige produkter til børn, hænger altså ikke på træerne. Ihvertfald ikke hvis man er max øko bevidst! Jeg har mine helt rene favoritter af produkter til Kærlighedsvæsnet og Vølve er et brand jeg er blevet virkelig glad for! En spåkone eller seerske er også kaldet vøvle i nordiske religion. Myterne om en kvindelig kultleder og en tilbagevendende mytologisk figur, som værende man vendte til for mirakler. Ærligtalt myterne og produkterne fra danske Vølve går virkelig godt hånd i hånd med hinanden. Bund rene produkter med en magisk virkning på huden. Jeg er en sucker for det! Jeg har testet baby serien på Kærlighedsvæsnet, alt i mens jeg har testet lidt af voksen serien på mig selv. De kan varmt anbefales, især for dig som er en økologisk elskende kvinde! Jeg finder det simpelthen så tiltalende, at produkterne kan spises og er fuldstændig rene. Ej men jeg kan ikke få armene ned!

Det er ikke en løftet pegefinger, eller er det? Well.. Vi bør altså virkelig tænke over hvad vi smider i fjæset, spiser og bader vores børn i. Det er ikke fordi jeg skal være en hellig gris, jeg ejer masser makeup der er proppet med dumme ting og i øvrigt har jeg en forkærlighed for neglelakker som ikke er økologiske. Men hvis vi bare tænker lidt hen af vejen imod økologi, så nærmer vi os med babysteps 😉

Find mere om Vølve her.

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

 • Regitze Willemoës

  Jeg tror, du misforstod mig. Jeg mente, du må gerne slette min kommentar, nu du har læst den. Naturligvis er det en slåfejl. Da Persille Ingerslev netop har skrevet om Vølve og da Vølve linker til dette indlæg, ville jeg bare give dig et venligt vink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Du må gerne slette dette: Vølve. Ikke Vøvle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Regitze. Hvis du mener at jeg skulle rette vøvle til vølve er det nu rettet. Det var en slå fejl, husk jeg er også bare et menneske 😉 Så lidt varmere tone, er ganske ok!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMARBEJDSVANSKELIGHEDER