SAMARBEJDSVANSKELIGHEDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GLAD I LÅGET

SAMARBEJDSVANSKELIGHEDER

signemorkebergsjostrom-1

Bund ærligt: Ind imellem stinker det direkte at være “skilsmisse” forældre. Hele konceptet i sig selv er ikke specielt flatterende, når man har samarbejdsvanskeligheder. Med blødende hjerte står et lille menneske i mellem to forældre som er rivende ravende uenige om alt fra børneopdragelse til samværsordning. Det er enormt energi dræbende og jeg er bestemt ikke den eneste kvinde, som får grå hår af det set-up. Som en strus planter jeg solidt mit hoved i arbejde. En ting er sikkert, i det værste perioder knokler jeg på livet løst. Om ikke andet kommer der noget fornuftigt ud af lorten. Jeg bliver pisse god til mit arbejde. Som en bulldåser lad jeg mig selv reagere, når de ekstrem fede elefanter er slugt og løsningen fundet. I øjeblikket stinker det forældre samarbejde og ser frem til et besøg hos Statsforvaltningen endnu engang.

Udvidet samværd. Tiden er kommet for Kærlighedsvæsnet for første gang skal have en overnatning hos sin far. Det bakker jeg op i. Det er tid. Men det skal gøres i nogle rammer, som er optimale for hende. Vi er noget uenige om fremgangsmåden, men det vil vi helt sikkert finde en løsning på. På et tidspunkt!

Igennem lang tid, har jeg reflekteret over om jeg skulle åbne mere op omkring de her ting. Efter flere samtaler med Alexandra, som jo i den grad er bundærlig på hendes blog. Er jeg kommet frem til at det er okay, at dele også de røv nederen ting. På en sober måske selvfølgelig. For vi er mange singlemoms, nogle af os sidder med fuldstændig de samme udfordringer og det handler sgu om at dele ud, tag imod råd og give råd den anden vej. Idag har jeg ingen råd til dig, kun et indlæg som beskriver vores nuværende situation. Og den er ikke den fedeste. For længe siden, besluttede jeg mig for at forholde mig positivt til de udfordringer vi vil møde. Selvom de ikke er sjove. Så fremfor at kaste med skældsord og rettigheder, vil jeg hellere ligge vægt på at jeg glæder mig til at det hele falder mere på plads. Holder mit fokus er på Kærlighedsvæsnet!

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

 • Rikke

  Kære Signe. Tak for din deling! Jeg sidder selv i samme situation og har i modsætning til dig, lidt svært ved, at kigge positivt på tingene desværre! Jeg føler at al den negativitet æder mig op :(. Vi har overvåget samvær og vores søn er 13 måneder, der ligger rigtig mange ting til grunde for overvåget samvær! Men det hjælper mig nogen gange at læse om andre, som sidder i samme situation. Vi har desværre også fogedretten indover som heftigt bliver brugt imod mig! Håber også at det en dag løser sig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Kommunikation og samarbejde er super vigtigt i en situation med delebarn.
  Barnet fornemmer stemningen, så man kan lige så godt æde stoltheden og få fokus på at få tingene til at fungere, for man skal arbejde sammen med sin ex resten af livet.
  Er selv far til delebarn, men vi har et godt samarbejde, og er lykkelig for det.
  Det går kun ud over én, og det er barnet:(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLAD I LÅGET