GLAD I LÅGET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MÆND JEG FALDT PLADASK FOR

GLAD I LÅGET

signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-14 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-1

Man kan da kun blive glad i låget, når man kigger på Kærlighedsvæsnet! Som hendes mor og største fan, må jeg sige det ærligt. Hun gør mig simpelthen til så lykkelig! Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke ind imellem har været røv hårdt, at være palle alene med et lille bitte spædbarn. Barselen var ligeså sød, som hård. Men hun er langt mere end alle de søvnløse nætter værd. Vitterligt. Fortryder ikke singlemom tilværelsen et øjeblik! P.S. jeg er sikker på, at det er langt federe at være to omkring det hele, hvis det naturligvis er et velfungerende forhold man befinder sig i 😉

I weekenden har vi bare hygget os helt vanvittigt. Vejret har appelleret til hjemmehygge med pandekager og kakao. Eftermiddagsluren blev skiftet ud med en morfar i sengen og lørdag faldt jeg endda i søvn på samme tid som Kærlighedsvæsnet. Vel og mærket kl.18.10. Wauw, konceptet af lørdage har virkelig ændret sig siden jeg blev mor! Søndag havde vi en legedate med Kærlighedsvæsnet’s veninde har vuggestuen. Alt i alt, har weekenden været pisse skøn!

Desuden har jeg købt de lækreste og seje nye valentin sneakers fra Puma. Pinky pinky! De er nemlig med små lyserøde stjerner og store bånd. Mega cute! Overvejer seriøst at købe nogle matchy til mig selv. Kunne det ikke bare være overdrevet sødt til sommer? Et mærke som virkelig er vokset på mig, er svenske Mini Rodini. Det er altså ret cool og har flere gang købt nogle af deres ting. Det er altid i en super skøn kvalitet, hvilket betyder sindsygt meget! Forleden dag rockede Kærlighedsvæsnet disse leopard leggings og denne sweatshirt, som i øvrigt er på 40% off! Jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert!

Psssst kurven er fra Bloomingville! Genial til opbevaringen i entreen. Bænken er fra Nofred!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND JEG FALDT PLADASK FOR