MÆND JEG FALDT PLADASK FOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MODELLERVOKS OG FORMER

MÆND JEG FALDT PLADASK FOR

signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-9

Igennem mit liv, har jeg ærligtalt mødet mange forskellige mænd! Der er dem, som har sat spor i mit liv, mænd jeg faldt pladask for og dem jeg ville ønske jeg aldrig havde mødt. Lad os lige tag tiden, og mindes de sindsyg skønne mænd som vi hver især er faldet hovedløst for. Jeg kunne snildt komme med en liste, men tænker jeg skåner dig for den 😉

Mænd. maskuline, dejlige og møg frække mænd. Igennem min singlemor tilværelse, har jeg fået en dybere bevidsthed om hvad jeg ønsker i en partner. Lad mig være ærlig. En mand skal være en mand. Han skal ikke bruge flere timer foran spejlet end jeg gør. Det er ganske simpelt ikke charmerende. Usikkerhed er desuden også en turn-off. I øvrigt, skal han være loyal. Og nej, han skal ikke være en hund. Han skal bare forstå konceptet i gensidigt respekt. For mig handler det ikke længere om udseendet. Han behøver ikke være den her perfekte skabning, som er perfekt skrået som er for hård til at bruge som hovedpude. Egentlig handler det mere om personligheden og måden at bære sig selv på. Ville hellere bytte good-looking ud med en kæmpe portion af charme. Well.. Like Kanye loves Kanye. Lad os findes de dejlige mænd og give slip på douchebags, assholes and scumbags! 😉

Ugens program er enkelt. Møder! Jeg elsker det! Nyder simpelthen at præsentere Elephants and ants til omverden. Dele vores tiltag, visioner og ideer. Sommerfugle i maven, som flyver rundt. Et arbejde som er i døgndrift mens timerne suser afsted. En rus, som kun kendes af iværksættere! Om aften sidder jeg med hovedet fuldstændig klistrede til skærmen, mens jeg skaber grundstenene for vores visuelle indentitet. Vores website er snart færdig og klar til at blive udgivet. Nøj, hvor jeg glæder mig til at dele den med dig!! Forleden dag rockede jeg min nye og skønne jakke fra Vila. Den fine sag, er skøn i øjeblikket som en varmere cardigan og til sommer er den genial som frakke. Jeg elsker simpelthen detaljerne ved ærmerne, som var dem jeg faldt pladask for! I øvrigt er min Pieces Noella taske på 60% sale hos Stylepit. Jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODELLERVOKS OG FORMER