MODELLERVOKS OG FORMER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STYR PÅ MIT TANKEMYLDER

MODELLERVOKS OG FORMER

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3

Kulden har bidt sig godt fast i Danmark og må indrømme at bygge sandslotte ikke er så skide applerende i øjeblikket. Forstå mig ret, elsker at sidde og sidde og glo på mit barn fordyber sig i sandkassen, mens jeg selv sidder med en latte i hånden og hepper på hendes kunstværk. Ideen er bare ikke så applerende i minus grader! Det er modeller voks og andre kreative udfoldelser. Intet mindre end fantastisk indendørs aktiviter. Jeg er altid på udkig, efter noget nyt og spændende vi kan lave indendørs. Nu er modellervoks og former, ikke nyt og spændende. Det kan nærmeste ikke blive mere retro. Dog med en del mere knald på farver og former. Jeg har købt lækkert modellervoks, redskaber og forme fra Djeco. En æske til 189kr, og den er vitterligt et fund på pengene! Kærlighedsvæsnet bruger længe på at fordybe sig i hendes kreative univers. Og jeg elsker det!

I øvrigt overvejer jeg at købe denne, smide den på gulvet og lad hende gå amok! Skide god ide ik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYR PÅ MIT TANKEMYLDER