STYR PÅ MIT TANKEMYLDER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UNDSKYLD!

STYR PÅ MIT TANKEMYLDER

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3

I mine indlæg i mandags og sidste fredags, blottede jeg vitterligt min sårbarhed, mit tankemylder, min frygt. Det er det værste. Tankernes magt. Uden nogen evne til at stoppe, er det som en negativ spiral der suger os længere og længere ned. Frygten vinder mens tårerne falder. Men fanme nej! Jeg er ofte et pisse positivt menneske, ihvertfald når jeg skal råde og vejlede alle andre. I mit eget liv, i mine egne udfordringer skal jeg lige tygge lidt på problemstillingen før jeg anser det som en udfordring der blot skal igennem. Bare jeg finder et lille bitte positivt hjørne, så skal jeg nok rejse mig igen. Igår ringede jeg til den astrolog, som lagde mit horoskop for et år siden. Birthe Kirk, er hendes navn. Hvis du kender lidt til astrologi, ved du allerede at Birthe er ekstremt dygtig. Vitterlig crazy! Vores samtale gav mig mod. Mod til at vende det her om til noget postivt. Hun var meget tydeligt i hendes udmeldling. “Det er ikke nu, Signe. Tabet af din moster har rystet dig.” Så sandt som det er sagt. Tabet af min elskede moster, har i den grad rystet mig. Det har sat en frygt i mig, en sorg, et tab. Det kan ikke vendes om til noget positivt. Det vil være et savn. Altid. Men Birthe sagde noget vigtigt. “Hvad du signalere ud, får du tilbage. Tankernes magt. Hold fokuset på det positive, på din glæde, din ild, din kærlighed.” Og det er præcis hvad jeg vil gøre! Jeg vil få styr på mit tanke mylder. Give slip på frygten og angsten for at forsvinde fra mit barn. Rejse mig op og glædes. Glædes over de ting, som gør mig inderligt lykkelig.

Jeg har et godt liv. Jeg trækker vejret hver morgen. Jeg er mor til jordens dejligste pige, har de bedste mennesker omkring mig. And so what, vi alle har vores at kæmpe med. Udfordringerne vil komme, men hvordan vi takler dem definere os som mennesker. Vores styrke. Sandt! Jeg vil mindes min moster, som den ekstrem stærke og helt igennem vidunderlige kvinde, hun var. Huske mig selv på, at være glad og finde glæden. Vi er vores egen guldsmede! Jeg skal naturligvis nok give dig, en update når jeg har svaret på min HPV og forløbet. Det slipper du ikke fra!

Forleden dag var jeg til frokost, med to skønne kvinder. Hvor jeg rockede min nye skjorte fra InWear. En smuk sag, som er i en af årets hotteste farver. Rød! Jeg elsker farven, som jeg forbinder med seksuel og styrke! Jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i hatten, hvis du også mangler lidt lækkert!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD!