UNDSKYLD! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MIN MEGET STORE SANSEBOG

UNDSKYLD!

signemorkebergsjostrom-1

WTF, tænk at jeg har skrevet det! Min beskrivelse om mig selv, da jeg var gravid. Den måde jeg omtaler min vægt, min babybump. At jeg var dybt misundelig på perfekte højgravide kvinder. Min selvopfattelse! På et og samme tid, skræmmer og skammer jeg mig helt vanvittigt! Jeg kigger tit tilbage på mine minder på facebook. Faktisk er det ret umuligt, eftersom de popper op på den pågældende dag. Jeg kigger tilbage på året, på de sidste år, på fortiden. Når jeg ser billeder af mig selv som gravid, selv højgravid, husker jeg følelsen jeg sad med. Men ærligtalt, forstår jeg det ikke. Fuck janteloven, jeg var sgu pisse fin gravid og ikke den flodhest som jeg omtaler mig selv som. Det skræmmer mig. Skræmmer mig, hvad det kan gøre ved en, at være i en forhold der er så hårdt, som det jeg var i. Jeg skammer mig helt!

Personligt, mener jeg at gravide kvinder er noget af det smukkeste på jorden. Kæmpe maver og ekstra kg, er møg lækkert! Jeg har nævnt tidligere, at jeg er dybt misundelig på smukke gravide kvinder, med store flotte maver. Jeg er i øvrigt også misundelig på dem, vis kærester deltager i fødselsforberedelser og scanninger. Hvilket i dén grad, gik hånd og hånd med min selvopfattelse og en brøkdel af det der forgik bag lukkede døre. Det var ikke sjovt. Faktisk var det alt andet. Jeg har tidligere skrevet 9 ting du ikke skal sige til din gravide kæreste og 15 ting du aldrig skal sige til den nybagte mor aka din kæreste. Alle ting, jeg kan relatere til og alle ting som udgøre lidt af den shitstorm jeg befandt mig selv i som gravid og nybagt mor. Derfor, vil jeg gerne undskylde. Undskylde til min datter, mine familie og mine venner for både at ligge ører og se på hvordan jeg fysisk ikke fungerede. Se mig forsvinde ind i noget så usundt. Være vidne til det. Til min datter. Min vidunderlige lille pige, som jeg ville ønske var kommet ud til en happy family og to lykkelige forældre. At havde den kernefamilie, jeg selv har haft. Resten af mit liv, vil jeg bestræbe mig på at være lykkelig og være den bedste mor for hende. Men også til jer. Hver enkel en af jer. Den opfattelse, af sig selv som gravid. At man er en stor fed flodhest, det er ikke sådan man bør opfatte sig selv. Langt fra. Det er ikke den følelse, du skal sidde med. Overhoved. Hvis du gør, bør du måske genoverveje om der er noget i dit liv du bør ændre. Gravide kvinder tykke, tynde, høje og lave, er smukke! Ingen og intet bør sige andet!

Så finder du mine gamle indlæg frem om tiden som gravid. Undskyld!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MEGET STORE SANSEBOG