MIN MEGET STORE SANSEBOG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVORDAN OPRETTER MAN VIRKSOMHED?

MIN MEGET STORE SANSEBOG

signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-14 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-11

Reklame. Bog er en gave.

I fredags nævnte jeg kort min meget store sansebog. Men egentlig fortjener den, sit eget indlæg. For den er sat’me skøn! Bog er meget stor, hvilket titlen lidt siger i sig selv, de fine tegninger er illustreret af Michelle Carlslund og bogen skabt af Room2Play. 8 siders fortællinger om dyr, både på bondegården, savannen, i skoven og i verden. Man kan røre, føler og spejle sig, fuldstændig i børnehøjde! Den er vitterlig fantastisk og pisse lærerig for de små! Vi snakker meget om dyrenavne og lyde, den har resulteret i at Kærlighedsvæsnet løber rundt og siger “hop hop” mens hun forsøger at sige som en frø. Cuteness overload!

Jeg kan sket ikke få armene ned, er virkelig glad for at jeg fik lov til at teste den. Kærlighedsvæsnet er vild med den!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN OPRETTER MAN VIRKSOMHED?