HVORDAN OPRETTER MAN VIRKSOMHED? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHEDSVÆSNET OG MOR-TANKER OM HPV

HVORDAN OPRETTER MAN VIRKSOMHED?

signemorkebergsjostrom-5

At springe hovedløst ud i at være selvstændig erhvervsdrivende. Det er nervepirrende! At sige andet ville være en lodret løgn! Jeg tog mit første spring for 7 år siden, da jeg stiftede min enkeltmandsvirksomhed. Den virksomhed, som jeg har været så heldig at leve af siden da. Nu har jeg netop taget et nyt spring i min karriere og oprettet min nye PR-baby. Endda er jeg så voksen at jeg ejer et holdingselskab oven i hatten. Men hvordan opretter man en virksomhed? Hvilken selskabsform skal man vælge? Og hvordan i alverden får man det hele til at spille? Selskabsformer, ejerbog, erhvervsstyrelsen, direktør, advokater. Well. Det lyder som en jungle, ikke sandt?

Ét er at sidde som et kreativt væsen, med et brændende ønske om at kreere noget lækkert. Det næste step er at tage springet. For mit vedkommende, så lukker jeg øjnene og følger min passion, som jeg har gjort de sidste mange år. Men at oprette et IVS, ApS, eller et Holdingselskab er ikke noget jeg er stærk eller velbevandret i. Tværtimod. Giv mig et kamera eller lad mig fortælle en historie – så er jeg på hjemmebane. Mine kompetencer rækker ikke til, at sidde med hverken jura eller virksomhedsregistering. Måske er du ligesom jeg. Et kreativt væsen, som bare ønsker at skabe. Til dette har jeg brugt Billigselskab.dk. Inden jeg går videre, vil jeg lige gøre opmærksom på, at dette ikke er en reklame. Jeg er bare super begejstret over deres service og ønsker at dele min oplevelse med dig.

Ærligt talt, så er det ekstremt befriende at lade andre om det sure arbejde. Det er dét fantastiske ved os mennesker, vi har hver vores kompetencer. Billigselskab.dk er et redskab, en mulighed, en hjælpende hånd. Det er som navnet antyder, billigt, at få hjælp til at oprette virksomhed. Men også at blive rådgivet i hvilken løsning, der er den rigtige for dig og din virksomhed. Uden at skulle sidde med skyhøje advokat omkostninger eller bevæge sig rundt i en forvirrende jungle af lovmæssigheder. En jungle hvor alle snakker et sprog du ikke kender. Havde virksomheden blot eksisteret dengang jeg startede min enkeltmandsvirksomhed, havde jeg nok valgt et IVS-selskab. Det er dog en helt anden snak.

Jeg oprettede Elephants and Ants ApS. hos Billigselskab.dk. Under 24 timer efter havde jeg vores CVR nummer, registering, ejerbog, stiftelsesdokument og vedtægter. Det kostede mig, den nette sum af 995 kr, uden at jeg skulle løfte en finger! Forstår du min begejstring? Det føltes som om, at en stor fed elefant, blev fjernet fra mine skuldre! Derfor vil jeg hjertens gerne anbefale Billigselskab.dk til dig som ønsker at tage springet og starte ny virksomhed. Du kan naturligvis læse meget mere på deres hjemmeside lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHEDSVÆSNET OG MOR-TANKER OM HPV