KÆRLIGHEDSVÆSNET OG MOR-TANKER OM HPV – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ENEBØRN'S NÆRIGHED

KÆRLIGHEDSVÆSNET OG MOR-TANKER OM HPV

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-2

Når jeg kigger på hende. Observere hende. Hvilket er umuligt, at lad vær med! Føler jeg mig ærligtalt som jordens heldigste kvinde. Kærlighedsvæsnet er fuldkommen det rigtige navn, til den lille guldklump jeg kalder min datter. Dette lille væsen, som elsker uden begrænsning. Der finder mine arme de tryggeste i hele verden. Hende som falder i søvn, ansigt mod ansigt. Det lille menneske, vis latter er den sødeste musik i mine ører. Der er intet smukkere i verden, end hende. Burde det overhoved være lovlig, at være så heldig som jeg er?! Det er en overdrevet følelse, at elske et andet menneske højere end at elske sit eget liv. Mit kød og blod. Min mini me.

Den sidste uge, har jeg virkelig haft mange mor-tanker om HPV og den ubærlige tanke. Jeg delte kort på min instagram story, hvilket svar jeg fik fra lægen. High risk. Mens jeg håber på ikke at modtage et opkald fra hospitalet, afventer jeg svarene på de seneste prøver. Naturligvis krydser jeg fingre for de har taget fejl. Kunne være et fantastisk svar ikke sandt? Rigtig meget af mine bekymringer, ligger nok mest til grund for tabet af min elskede moster. Der gik en lille mdr fra diagnosen til hun forsvandt. Så urimeligt, forfærdigeligt og sorgfuldt!  DET kommer selvfølgelig ikke til at ske for mig! Der er så meget, man idag kan gøre. Keglesnit, kemo, fjernelse af livmoderen. Måske er det intet og de blot vil følge mig. Men det er vel meget naturligt, at forberede sig på det værste, ikke sandt? Tror egentlig mange i min situation, gør det samme.

 Hvis det utænkelige skulle ske, at jeg fik beskeden. Så ville jeg begynde, at filme. Filme beskeder til min datter. Som hun skulle modtage igennem hendes liv. Historier fra mit liv, mine råd og min kærlighed, igennem videoer. Så hun ville vokse op og kende mig. Hun ville altid kunne hive en film frem og se mig. I live. Vide, at hun var så enormt højt elsket og at jeg ikke ville forlade hende. Puha! Det positive ved det hele, er at man pludselig befinder sig et sted. Hvor man er ekstremt taknemmelig. Når man genovervejer sit liv, finder man sgu ud af hvor heldig man egentlig er. Jeg har en familie, som bakker mig fuldstændig op og elsker ubetinget, mor til jordens dejligste barn. Jeg har et arbejde jeg brænder for og elsker, veninder som er de bedste. Må hellere takke jer for alle jeres søde beskeder. Tak!

P.S. Kærlighedsvæsnet rocker hendes nye En fant kjole, som jeg har købt på udsalg.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Camilla

  Hpv kan slåes ned med grapefrugtkerneolie.
  Ligesom at du bør undgå mejeriprodukter, da mor-ko’s hormoner giver bryst- og livmoderhalskræft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Signe
  Tak for at dele dine tanker. Jeg står i en lign. situation lige nu, Torsdag skal jeg have lavet flere undersøgelser efter beskeden om HPV virus og celleforandringer. Jeg er dog noget ældre end dig – 48år, men hold op hvor tankerne kører rundt og ind i mellem løber løbsk.
  Som mor til et lille barn, burde det ikke være de tanker, som fylder hovedet. Men med livet følger mange svære stunder også med. Stunder som også gør at små øjeblikke nydes endnu mere intenst. Mange tanker til dig med ønsket om det aller bedste.
  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENEBØRN'S NÆRIGHED