ENEBØRN'S NÆRIGHED - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
INDRETNING MED TIPI

ENEBØRN’S NÆRIGHED

signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1

Som du ved, er jeg i fuld sving med Elephants and Ants. Hverdagene flyver hurtigere og hurtigere afsted. Præsentationer, oplæg og møder fylder mere end normalt. Mens indretningen af vores showroom og kodningen af hjemmesiden er en fast del af mine aftner. Kærlighedsvæsnet har sin hverdag i vuggestuen, hvor hun i øvrigt elsker at være. Hun har fået masser super søde veninder! Hun har også fået en ny tand ( = dårlig søvn i ugen ) og hun er simpelthen gået fra en 92 til 98 i tøj. Vi har det pragtfuldt, rutinerne spiller og glæden smitter! Denne uge, har jeg dog haft en del ondt i maven, læs mere her. Men fik taget prøven igår og afventer svar. Midt i en stresset hverdag, værner jeg virkelig om weekendens nærvær. Intet arbejde, oftes ingen blog og har dårligt min mobil i hånden. De lørdage uden et program, er altså pisse pragtfulde. Uden nogen former for planer, tager vi dagen som det kommer. Trods jeg ville elske, at have sovet længe så er dét en by i Rusland. Early birds!

Single mom life, man er lidt et blæksprutte som både skal agere mor og far på samme tid. Hun formår altid, at få mig til at smile og grine højt. Kan virkelig mærke, at hun er blevet ældre! Meget mere selvhjulpen og lidt mere nærig med at dele hendes favorit ting! Hvilket er én af de ting, jeg er super bevidst omkring. Enebørn’s nærighed! Nu skal jeg ikke male fan’ på væggen, jeg er selv enebarn. Mine forældre har altid gjort et stort nummer ud af, at jeg skulle dele. Hver fredag skulle jeg endda dele mit fredags slik med min far. Når jeg havde legedates, skulle de have mine bedste legeting! Dengang føltes det vildt unfair, men nu giver det virkelig mening. Kærlighedsvæsnet sal ligeledes dele. Alt fra hendes eftermiddags snacks til legetøj, der er ikke nogen hårfin grænse. Jeg spiser hendes snacks, om hun vil det eller ej. Bad mom! Muligvis, men hun skal bare lærer det og hellere før end siden. Nærige børn er ikke sjove at lege med. Bum!

Nå, jeg vil nyde mit lille barn og ønske jer en skøn weekend :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRETNING MED TIPI