INDRETNING MED TIPI – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HPV OG DEN UBÆRLIGE TANKE

INDRETNING MED TIPI

signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-1

Reklame. Produkterne er gaver af eget valg.

At bevæge sig ud i tipi-land, betyder også at vælge noget andet fra. Det var min mission, da jeg hovedløst sad og fordybede mig i indretning med tipi. Igennem længere tid, har vi lavet hule under spisebordet med lagner. Ganske hyggeligt. Men et rum, en hule, et gemmested kun for hende, er i børnehøjde meget federe. Her kan inviteres til læsning, leg og putteri, men det er hendes hule. En sidebemærkning, trods det er virkelig fint små gemmesteder lavet af sengehimler. Så var det for mig vigtigt, at det hendes sted kan flyttes rundt og gemmes væk. Min erfaring er, at hun bliver træt af at lege med det samme hele tiden og tipi-land skal være et dejligt sted i lang tid.

Behøver hjemmet skrige børn? I min optik; Nej! Jeg har sludret om emnet før og med tiden er jeg blevet mere loose med nogle farvestrålene items. De bliver pænt gemt væk, når skønheden sover og mine øjne kan få ro. Jeg elsker den minimalistiske og yderst skandinaviske stil! Trods jeg er mor med stort M, er det vitterligt vigtigt for mig at mit hjem er en oase, hvor jeg som kvinde og mennesker også kan ånde. Vi mennesker er forskellige og er du til farvestrålende finurligheder, you go girl. Det er bare ikke mig.

I samarbejde med Room2Play, har jeg fået lov til at teste Barrutoys tipi. Som er den virkelig skøn tipi, den er stor og rummelig. Kærlighedsvæsnet og jeg har taget en eftermiddagslur i den. Dog tror jeg hun lå bedre end mig 😉 Den kan uden besvær foldes sammen og gemmes under sengen. Den er ganske enkelt et hit for både barn og mor! Jeg har indrettet tipi’en med et rosa tæppe fra Cam Cam, puder fra Hay, Cam Cam og Homeyness. Stolen er fra NofredMin meget store sansebog, er illustreret af Michelle Carlslund og skabt af Room2Play. Den er genial til børn, Kærlighedsvæsnet har allerede brugt timer i hendes tipi med bogen. Cuteness!

Ang. mit indlæg igår, må jeg nok hellere komme til lægen :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HPV OG DEN UBÆRLIGE TANKE