PASSION OG ARBEJDE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LÆKRE TING I GOODIEBAGS / ELEPHANTS AND ANTS

PASSION OG ARBEJDE

signemorkebergsjostrom-2

Lad os hurtigt konkludere, at passion og arbejde er to ting som går fantastisk hånd i hånd. At arbejde med ens egen passion som drivkraft er det mest inspirerende, befriende og fantastiske. Ever! Noget jeg anbefaler alle at springe ud i! At kunne fordybe sig hovedløst, i dét man elsker at lave. Mærke energien fylde, mens arbejde overhoved ikke føles som arbejde. Dét er sat’me skønt! Idag har jeg haft en alt for lækker dag, i et sammensurium af møder og gøremål, fik vi også skudt billeder til min PR baby, Elephants and Ants. Vi fik charmet Martin, til at komme forbi i mellem dagens møder! Det ovenstående billede beskriver meget godt, Marie og min kemi. For jer, der ikke ved hvem Marie er, er hun en gude skøn kvinde, som jeg er SÅ heldig at have ansat. Hun er min højre PR-hånd og vildt godt til hendes arbejde. Hendes instagram, kan du finde her, hvis du altså har lyst til en lille insta-stalker 😉

Dagene flyver afsted, mens jeg er fordybet i kodeninger til hjemmesiden, bookning af møder og udsendelse af præsentationer. Glæder jeg mig inderligt til at vi åbner dørene op Elephants and Ants. Vi er simpelthen kommet så godt fra start. Kan ikke få armene ned af lykke. En stor lykkerus! Mit iværksætter hjerte banker og trods jeg ikke kan forestille mig at sige farvel hverken til fotografi eller bloggen, så flyver sommerfuglene i min mave!

Trods jeg inderligt elsker det ovenstående billede, hvor vi bare griner. Så er det de her billeder, som er blevet valgt ud til at fortælle historien på vores hjemmeside! Hvad synes du? Psssst skal nok give et head’s up når den går live!

signemorkebergsjostrom-40

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE TING I GOODIEBAGS / ELEPHANTS AND ANTS