LÆKRE TING I GOODIEBAGS / ELEPHANTS AND ANTS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NY UNIK EKSEMBEHANDLENDE CREME DER VIRKER / VIDEO

LÆKRE TING I GOODIEBAGS / ELEPHANTS AND ANTS

signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-23 signemorkebergsjostrom-25 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-9

Er du nysgerrig? Så få et lille kig ned i de lækre ting som var i Elephants and Ants PR goodiebags, til vores PRE LAUNCH til CIFF KIDS. En goodiebag, er noget man normalt får med i hånden når man bevæger sig rundt til forskellige events. Indenholdet er forskelligt, men glæden er altid stort. Som blogger, er det ikke ofte jeg kreere et skriv om disse, mest af alt fordi det ikke er noget jeg vil spame dig med. En enkel gang gør jeg en undtagelse og idag får du et kig af de lækre ting i goodiebags.

Pure fra Harbo
Den skønne æble drik fra Harbo, som Kærlighedsvæsnet elsker!

Little Hygge
Little hygge laver smykker til kvinder, som børn kan og må tygge, slikke og hive i. Fantastisk koncept, hvis du spørger mig!

Pukka
Pukka te i to forskellige versioner, en til gravid og en til kvinder som ammer. Begge har en skøn virkning på kroppen. Trods jeg personligt ikke er en te-elskende kvinde, så smager den altså dejligt! Fået fra NatureSource.

And Copenhagen
I en lækker blandning af scrunchies og hårbånd, var der lidt forskelligt fra det dansk mærke. De laver altså bare de fineste ting! Bestemt værd, at kigge forbi her.

SOS power cream fra Xellence
Cremen som er et vidunder. Jeg har tidligere testet XellenceSOS Power Cream i forbindelse med Danish beauty award ( læs her ) og den forbløffer mig stadig! Kærlighedsvæsnet er pjattet med navlenusseri og har for få dage siden revet mig i navlen. Her kom SOS Power Cream i den grad mig til undsætning! Allerede dagen efter var såret pist væk. Varme anbefalinger herfra!

Green People & Organic Babies
Med den vildeste forkærlighed for økologi og møg rene produkter, har jeg gentagende gange været høj på Green People’s produkter. Læs tidligere posts her. Deres Organic Babies var fuldkommen perfekt ind i vores goodiebags.

Bio-Oil
Det bedste tip imod forbygning af skrækmærker, er Bio-Oil. Med deres 183 hudplejepriser og Kim K’s kærlighed + selvfølgelig min, er der altså noget om snakken! Find mine anmeldelser af olien her.

Foreo
Det er den reneste fornøjelse at sige farvel til Karius og baktus, altså på den lækre Foreo måde. Da der var børn tilstede til vores event, var det fuldstændig oplagt at de skulle have en Foreo Issa play eller Foreo issa mini med hjem. De var et virkelig hit! Både hjemme hos Michala og Allan, har de allerede været i fuld gang. Elsker det! Jeg har tidligere skrevet om Foreo her.

Weleda
Sidst men bestemt ikke mindst. Weleda er et mærke, som er blevet nævnt utallige gange på bloggen. Jeg elsker det og bruger produkterne til Kærlighedsvæsnet. Læs mine tidligere indlæg om Weleda her.

 Skal vi blive enige om, at det altså er en møg skøn goodiebag at få stukket i hånden? 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY UNIK EKSEMBEHANDLENDE CREME DER VIRKER / VIDEO