DEN BEDSTE VALENTINSDAG EVER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FOR DE NYSGERRIGE

DEN BEDSTE VALENTINSDAG EVER

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6

Reklame / Mini A ture.
Tøjet er en gave.

Shit, hvor jeg bare elsker den her lille pige vanvittigt højt! Hvor heldig kan man lige have lov til at være?
Kærlighedsvæsnet er vitterligt et af de sjoveste mennesker jeg kender. Hun griner, fjoller og griner lidt mere, ofte griner hun sørme også af sig selv. Jeg er pavestolt af at hun er mit barn! Ord, kan umuligt beskrive den følelse, det er at glo ind i ens minime’s øjne og høre lyden af grin. Hvis du ikke har børn, så har du dælme noget at glæde dig til! Det er det mest givende og hårdeste i en stor pærevælling. Alle søvnløse nætter, bekymringer og smerter værd.. og mere til!

I eftermiddag hentede jeg et overdrevet glad barn. Ej men det i sig selv er bare fedt! Pædagogerne kommenterede på hendes yderst fantastiske dag. Det fortsatte helt ind til sengetid. Hvis du er mor, kender du præcis den glædesrus jeg sidder med. Ingen ulvetime, intet træt barn. Bare glad! Et glad barn betyder en overdrevet glad mor. Ej nu får jeg det jo næsten til at lyde, som om hun aldrig er glad hele dagen. Det er hun skam. Ulvetimer er dog mere reglen end undtagelsen. Ganske normalt. Ingen bekymring. Well.. Den bedste valentinsdag ever! I øvrigt opdragede jeg først at det var kærlighedsdagen ret sent i eftermiddag. Hov!

I øvrigt er jeg blevet overrasket med blomster og lækkerier, hvis du er hurtig kan du se hvad, hvor og fra hvem på min instagram story.

Kærlighedsvæsnet’s outfit: Jakke her og nederdel her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR DE NYSGERRIGE