FOR DE NYSGERRIGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GENIAL VINTERFERIEAKTIVITET FOR BØRN

FOR DE NYSGERRIGE

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-5

For de nysgerrige!
Da jeg igår delte et pisse godt tip til en genial vinterferieaktivitet for børn, delte jeg ikke detaljerne om Kærlighedsvæsnet’s outfit.  Det er jo sådan, at de nye kollektioner figurere som nyheder på butikkernes hylder. Er jeg den eneste som finder det dejligt, at snuse til foråret? Morgenerne er blevet lysere og vi går bestemt den rette tid i møde. Mens kulden stadig bider ind i knoglerne, finder jeg det virkelig rart at drømme om varmere tider. Kærlighedsvæsnet har derfor også allerede taget sin termojakke i brug, selvfølgelig kun indedørs. Det er en Lou fra Wheat i beige. Hun har naturligvis matchende bukser til, men det ville være overkill når man løber rundt i Lyngby Storcenter. I øvrigt rocker hun sine MarMar Leo leggings og nu hvor jeg alligevel er inde på nyheder, børnetøj og shopping. Så kan du naturligvis stadig få 15% på alt hos Stylepit, med rabatkoden STYLEPIT15SIGNE. Rabatkoden gælder både udsalg og nyheder, den eneste kriterie er at ordren skal være over 199 kr.

…Det var så lidt :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENIAL VINTERFERIEAKTIVITET FOR BØRN