GENIAL VINTERFERIEAKTIVITET FOR BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FLERE RYNKER, SLAPPER HUD ...AND SO FUCKING WHAT?

GENIAL VINTERFERIEAKTIVITET FOR BØRN

signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-14 signemorkebergsjostrom-15 signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-18 signemorkebergsjostrom-19 signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-21 signemorkebergsjostrom-22 signemorkebergsjostrom-23 signemorkebergsjostrom-17 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-5

Reklame for Lyngby Storcenter.

Er du klar til kvalitetstid sammen med dit barn? Jeg har et pisse godt tip til en genial vinterferieaktivitet for børn!

I løbet af den sidste uge, har jeg pludret løs på min instagram story. Én af de ting som jeg har haft op og vende, er vinterferien. Som jeg i øvrigt ikke holder, ganske enkelt fordi kombinationen af alenemor og selvstændig stinker, når det kommer til at hive en uge ud af kalenderen. Men kvalitet frem for kvantitet ik? Forsøger ihærdigt, at kaste “lorte mor” ud af hovedet og fokusere på at vi altså rå-hyggede helt vanvittigt i Lyngby Storcenter igår!

Et pisse godt tip til vinterferien, skal du naturligvis ikke snydes for, storcenteret har et genialt koncept til børn. Wait for it.. En skattejagt! Endnu federe: den har en værdi af 350kr men koster kun 95kr. I’m not kidding! Trods Kærlighedsvæsnet endnu ikke er rundet de 2 år, så var det med begejstring, kæmpe øje og fest at vi trissede rundt og indsamlede gaverne. Lad mig hurtig nævne at den fremragende børneaktivitet er til alle aldre! Forestil dig, dit barns øjne og glæde ved at finde, bevæge sig rundt i 14 butikker og hente gaver. Lækkerier i lange baner! Snacks, chokolader, pandekager, tatoveringer, perlesæt, Disney sæt, blot for at nævne nogle få. Uden at røbe for meget, er afslutningen af skattejagten en tur i biograften. Ja, den er god nok! Det må man da sige, er en dag i børnehøjde! I øvrigt, afholder Lyngby Storcenter hver måned, det kreative værksted på lille torv. Det er et gratis tilbud, hvilket jeg bestemt vil benytte mig af en anden gang. Igår var det fastelavns masker, lige efter ens egen fantasi og idag holder de fastelavn! Du kan følge med her og se de næste aktiviter i det kreative værksted. Well.. Vi har ikke kun haft en fortryllende dag, men også kommet hjem med en pose fyldt af lækkerier. Fastelavnen fortsætter også herhjemme hele weekenden 😉 Som bonus kan jeg fortælle, at skattejagten giver en skøn og lang nattesøvn. Det er noget vi også kan li’!

Er du også Københavner? Så er der altså ikke langt til Kgs. Lyngby. Faktisk, var det rart for en gangs skyld at se nogle andre omgivelser end de vante. Jeg havde inviteret den bedste morfar med til vores kvalitetsdag og han har en dejlig dut. Men jeg ved toget nærmest kører direkte til døren. Så nemt! Du kan naturligvis læse mere om Lyngby Storcenters vinterbillet lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLERE RYNKER, SLAPPER HUD ...AND SO FUCKING WHAT?