FLERE RYNKER, SLAPPER HUD …AND SO FUCKING WHAT? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOR-SLIDT VS MOR-PÆN

FLERE RYNKER, SLAPPER HUD …AND SO FUCKING WHAT?

signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-1

Flere rynker, slapper hud og små strækmærkerne på maven …And so what? De fortæller en historie. I mit tilfælde min historie. Jeg vil våge påstå at under min barsel, bød jeg flere linjer frem i mit fjæs end jeg fik en god lang skyller i bruseren. Og hvad så hvis jeg lugtede lidt? Den søde barsel tid, er ligeså sød som den pisse hammernede hård. Det er da temmelig fedt at være på betalt barsel, især taget i betrækning af søvn er en by i Rusland og hele universet pludselig kun drejer sig om det aller dyrebareste man har + en masse babylort, overlevelses teknikker og masser kaffe. Oven i hatten gør søvnløse nætter umiddelbart ikke noget godt. For nogen. Lad os hurtig konkludere at barsel ikke er en lang ferie, som visse mennesker ellers tuller rundt og mener. Jeg er blevet pisse barsel-klog og kunne snidt smide en masse tips med på vejen. Men det har jeg allerede gjort lige her, så vil hurtig hoppe videre til mit voksne-begge-arme-fri liv.

Hvor kom vi fra? ..Nårh ja. Flere rynker, slapper hud og små strækmærkerne på maven! Efter jeg har fået den vigtigste rolle af alle ( Hvis du er i tvivl her, er det mor-rollen jeg taler om), overlevet barsel trætheden ( i øvrigt sover Kærlighedsvæsnet ikke igennem endnu ) og kommet tilbage til en anderledes krop. But.. det er fucking okay! Trods jeg er stor fortaler for både botox og filler, har jeg ikke et brænde ønske om at fjerne mine rynker. Overraskende nok, synes jeg faktisk de er lidt små charmende. Hov, i et dårligt lys hader jeg dem så undgår dårligt lys 😉 Anyway, jeg finder dem charmernede, på samme både som jeg finder mit kejsersnit charmerende. Historien bag linjer, ar og strækmærker. Historien om en kvinde der blev mor. Jeg har fuld respekt, for dem som ønsker at fjerne linjer, ar og strækmærker. Troede vitterligt, at jeg ville være en af dem. Det kommer lidt bag på mig. Men de skal blive. De er fra hende. Ej giver det overhoved mening? Eller japper jeg derudaf uden du kan følge med?

Naturligvis, går jeg op i mit udseende. Du vil aldrig læse, at jeg ikke ønsker at få fixet min udgroning eller at jeg ikke gider shoppe tøj. Barsel-tiden er udtaget! Faktisk har jeg lige opgraderet min forårs garderobe, med nye lækre lyserøde items. Her taler jeg om Minimum blazer og Vagabond sneaks. Som i øvrigt er en genialt outfit, når man har en lille datter at løbe efter! Jeg har naturligvis, brugt min egen rabatkode på Stylepit, STYLEPIT15SIGNE som giver 15% oven i, hvis du også mangler lidt lækkert!

Well.. min pointe er blot. At man skal altså elske sig selv som man er, og hvis man er utilfreds så fix det! 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR-SLIDT VS MOR-PÆN