SOMMERFUGLE I MAVEN OG OVERVÆLDET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PANDEKAGER OG NAVLENUSSERI

SOMMERFUGLE I MAVEN OG OVERVÆLDET

signemorkebergsjostrom-19signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-6signemorkebergsjostrom-7signemorkebergsjostrom-8signemorkebergsjostrom-9signemorkebergsjostrom-10signemorkebergsjostrom-12signemorkebergsjostrom-13signemorkebergsjostrom-14signemorkebergsjostrom-15signemorkebergsjostrom-16signemorkebergsjostrom-17signemorkebergsjostrom-18signemorkebergsjostrom-20signemorkebergsjostrom-21signemorkebergsjostrom-22signemorkebergsjostrom-23signemorkebergsjostrom-25signemorkebergsjostrom-26signemorkebergsjostrom-27signemorkebergsjostrom-28signemorkebergsjostrom-29signemorkebergsjostrom-30signemorkebergsjostrom-32signemorkebergsjostrom-33signemorkebergsjostrom-34signemorkebergsjostrom-35signemorkebergsjostrom-36signemorkebergsjostrom-37signemorkebergsjostrom-38signemorkebergsjostrom-39signemorkebergsjostrom-41signemorkebergsjostrom-42signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-1

Sommerfugle i maven og overvældet. Det var følelsen, efter Elephants and Ants‘s PRE-launch til CIFF KIDS. Jeg kan stadig ikke få armene ned af bare glæde og fuldkommen rørt over den koloenorme opbakning vi har fået fra mit netværk. Formiddagen bliver uden tvivl fortalt bedre i billeder. Det er sjovt ik? Billeder siger mere end tusind ord og trods jeg kan jappe derud af om formiddagen, så giver billederne bare en helt anden fornemmelse af stemningen. Dagens indlæg, er derfor en billedeserie som giver mig glædestårer!

Til alle jer, som var en del af at gøre formiddagen unik, særlig og fantastisk, tusind tak. Inderligt tak <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANDEKAGER OG NAVLENUSSERI