MIN NYE PR BABY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I JYLLAND SKÆNKER DE ALTSÅ BUSSERNE

MIN NYE PR BABY

signemorkebergsjostrom-2

Åh det er altså med de vildeste sommerfugle i maven, at jeg skriver det her indlæg! Lysten til at skrige det ud i verden har bestemt været der og endelig kan jeg dele det med dig. Min hemmelighed. Min nye PR baby. Det er både så crazy og vanvittigt spændende. Tiden flyver når passionen flyver højt, og det må jeg indrømme at den gør! Jeg har simpelthen taget springet ud i pr og kommunikation verden og det er mig en inderlig glæde at præsentere dig for Elephants and Ants.

Helt grundlæggende: som influencer arbejder vi tæt med Pr bureauer, som sidder med formidlingen af forskellige brands. De er bindeledet mellem brands, influencers, magasiner etc. Igennem min 6 år lange blog karriere, kan jeg vidst roligt sige at jeg har erfaring med på bagen. Trods 6 år ikke er af den gamle skole for PR, er 6 år en livstid inden for blog-verden. Jeg er fra tiden, hvor blogger ikke blev anset hvor noget særligt og bestemt ikke det man sagde højt, når andre spurgte til ens erhverv. Det har ændret sig koloenormt!

Det hele startede, da skønne Mette desværre valgte at lukke StarKlint Pr. Et hjertevarmt sted, som jeg både har nævnt her på bloggen men også har samarbejdet tæt med. Mette’s iværksætter hjerte, har ført hende til at starte hele to mode-lækker butikker. Collective. Som i øvrigt bestemt er et besøg værd! Lukningen af Starklint PR efterlod ( hos mig og mange andre ) et kæmpe hul i branchen. Og en spirrende ide satte sig. Fra ide til handling, kom igennem da min fætter som er den sejeste erhvervsjurist var med på ideen. Yay! Sammen har vi skabt rammerne, for Elephants and Ants PR som de eneste kun har fokus på kids segmentet. De kreative tanker bag, er så meget mere end den typiske pr og kommunikation. Jeg er jo influencer, blogger, fotograf og vigtigst af alt mor. Igennem 6 år har jeg stået på den anden side af branchen og været en samarbejdspartner. Med en klar fornemmelse for, hvordan jeg binder brands, influencer og magasiner på en innovativ måde, som iøvrigt følger med den rivende udvikling der er i fuld gang. Desuden har jeg ansat den sejeste Marie, som ikke bare er smuk, skøn og sød, men vildt dygtig til hendes arbejde. Jeg har også teamet op med de dygtige folk hos Bloggers Delight. Ej men det er så spændende!!!

Derfor, har du kunne følge lidt med på min instagram story, hvor vi spontant inviteret mommy ( and daddy ) Influencer til pre-launch og morgen hygge i forbindelsen med modeugens start i forum. Det var så overvældende og bliver helt rørt når jeg nævner det <3 Jeg smider lige et indlæg op om hele eventet! Du kommer selvfølgelig til at hører meget mere om Elephants and Ants. Hvis du er lidt nysgerrig, kan du altid hoppe forbi min story og se meget mere fra CIFF KIDS.

Jeg håber du tager pisse godt imod os og har lyst til at følge med i vores univers. Like gerne på facebook her og instagram her.

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JYLLAND SKÆNKER DE ALTSÅ BUSSERNE