I JYLLAND SKÆNKER DE ALTSÅ BUSSERNE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN CRAZY UGE OG PLAYDATE

I JYLLAND SKÆNKER DE ALTSÅ BUSSERNE

signemorkebergsjostrom-7

Harm? Faktisk lidt. Efter weekendens forskellige udflugter, har vi bevæget os frem og tilbage med bus. Ganske udmærket er det gået, men én ting irritere mig alligevel. Let og elegant hopper jeg uden om, faktummet at almen høflighed og hjælp til barnvogn ikke er eksisterende i København. Egentlig har de fleste mennesker, så travlt med at komme frem, at de fuldstændig misser kvinden med barnevognen. Ofte støder de ind i vognen, uden at så meget som at sige fucking “undskyld”. Hoved langt op i deres egen røv? Ja, hvis du spørger mig! Men fortsætter indlægget, uden at se mig surt på alle Københavnerene og holder derfor fokus på buschaufføren. Han er jo ikke et hak bedre.

I Jylland sænker de altså busserne, når barnvognene, folk i rullestol og ligende skal ind og ud! I shit you not! Men ikke i København. Why? Er det ikke en service, de burde give alle steder, uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland? Jeg forstår det simpelthen ikke! I øvrigt, fatter jeg hat af, den enorme stress buschaufføren åbenbart er under! Især den manglede evne, til at vente på barnevognen kommer ind og ud. I går, lukkede buschaufføren døren INDEN jeg nåede at komme ud med mit barn. Og det var på trods, at han snildt kunne havde tjekket spejlet og set, at jeg kæmpede en brag kamp for at komme igennem menneske mængde OG en anden barnevogn! WTF!

Hvordan kan det være, at der er SÅ lidt respekt for kvinder og deres børn?!
Kald mig naiv, men troede ren faktisk at det var almen pli at tag bare lidt hensyn!

Da jeg stod som nybagt mor, fik jeg et kæmpe chok over hvor hensigtsløse andre mennesker egentlig er. Her, står man med det mest dyrebareste i hele sin verden. Et lille væsen du gør alt for at beskytte. Men af en eller anden vildt mystisk grund, bliver du for resten af verden omvandlet til et fuldkommen irriterende element. Du trisser rundt med en barnevogn, har ikke sovet i flere døgn, dybt afhængig af koffein, lugter muligvis af gylp og du fylder mere på gaden = møg irriterende! Åbenbart! Ej jeg stopper, inden jeg koger over. Det pisser mig helt af!

P.S. På billedet har jeg dette jumpsuit på.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN CRAZY UGE OG PLAYDATE