EN CRAZY UGE OG PLAYDATE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GURLY GRIS OG IPAD

EN CRAZY UGE OG PLAYDATE

signemorkebergsjostrom-5

Hold nu kæft, en crazy uge!! En uge hvor jeg bogstaveligt talt har ligge vandret og faretrundt som en skoldet skid. Lange dage og iøvrigt aflevere, afhentning, affodring og pleje af mit lille pragtfulde Kærlighedsvæsnet. Som i øvrigt også fik æren af en feber på 39,2 i torsdag. Med løbene tud og hosten, som noget der minder lidt om en ældre dame på 80 år med rygerlunger. Konkluderet jeg dog hurtigt at det var influenza og sparede os en tur på hospitalet. Nøj, jeg følte mig sgu altså lidt sej og absolut mere mor-rusten! Blot et år siden have jeg 100% udnyttet den åbne indlæggelse på riget, for at tjekke hende urin for baktusser. Lidt en sej følelse, ikke altid at være en pisse bekymrede hønemor som råber alarm hvergang vuggestue-tusserne vælter ind i hjemmet!

Jeg har åbnet lidt for sluserne og tidligere nævnt jeg knokler hårdt på noget pisse spændende. Desuden er det ike nu, jeg deler det, men snart. Dog spiller dét hovedrollen i ugens crazyness og Kærlighedsvæsnet tjekkede ind i morfars-fantastiske-vuggestue torsdag, da feber rasede. Heldigvis, er hun fuldkommen vild med morfar. Han er i øvrigt den eneste, udover mig, som kan få vidunderet i drømmeland om aften. Må indrømme, at det er en fryd for øjet, at se den tætte tilknytning som de har. Morfar er bare den bedste! Fredag morgen, var skønheden feberfri, snotten så småt forsvundet og hosten pist væk. Efter 24 timers fuld feber-skrue, fik hun en kort dag i vuggestuen. Forresten, tusind tak for alle jeres fantatiske husmor råd på instagram. I redder mig sgu altid! <3

Idag skulle den stå playdate med en mega sød dreng. Elliot hedder han. Den lyshårede skønhed, vis mor er en super skøn blogger veninde som har en pisse god blog! Læs Mig og min tinderbaby her. Desværre blev den søde mus syg! Der blev hurtigt dømt vaskeægte hygge, hvor jeg flottede mig med pandekager og lyserødt flødeskum til “frugt”. Ej der var altså også bananer til, lidt sundt! I øvrigt, spiser jeg ikke gluten og sukker, pandekagerne var lavet på hytteost, æg og husk 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GURLY GRIS OG IPAD