GURLY GRIS OG IPAD - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLOGGER EVENT

GURLY GRIS OG IPAD

signemorkebergsjostrom-10 signemorkebergsjostrom-12signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-17 signemorkebergsjostrom-18 signemorkebergsjostrom-20 signemorkebergsjostrom-22 signemorkebergsjostrom-24 signemorkebergsjostrom-19

“Gu-Gu” det er betegnelsen for Gurly Gris hos os. Intet mindre end denne lyserøde lille gris og hendes familie, som de fleste børn ( på bedst pædagogisk vis ) er fuldstændige pjattede med. Faktisk var jeg ikke helt med på ideen om at Kærlighedsvæsnet skulle have en iPad. Mine forældre har en, som vi havde med til Bornholm i august. Kan godt se ideen med den, den er jo fremragende under kørsel! Men faktisk var det først, da jeg opdagede verden af puslespil, ord spil og div andre børnevenlige spil, at jeg blev vild med ideen. Den nye generation, er om nogen dem som bliver vilde til forståelsen af computer og tablet. Jeg kan lige forestille mig gyset som kommer igennem rummet, når jeg fortæller mine børnebørn, at jeg er fra tiden FØR internettet. OMFG oldies!

Trods jeg er vokset op med udendørs leg og at kede sig er sundt. Betvivler jeg ikke fordelene ved iPads, dog med måde. For mig er det faktisk vigtigt, at kærlighedsvæsnet lærer at kede sig. Nærmere, lærer at fordybe sig i hendes egen leg, uden jeg eller hendes iPad agere som pauseklovn. Og Kærlighedsvæsnet får lov til at se Gurly Gris og spille spil på hendes tablet. Trods vi er fra den gamle skole, så må vi altså også huske vores unger er fra en anden generation! Alt med måde selvfølgelig, de skal jo ikke sidde i flere timer og glo ind i en skærm!

I øvrigt rocker hun den skønneste sweatshirt fra Mini Rodini og MarMar uld bukser. Der er vildt lækkert udsalg hos Stylepit. Og med rabatkoden STYLEPIT15SIGNE får du naturligvis 15% oven i :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER EVENT