BLOGGER EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE FRØKEN BALLADEMAGER + RABATKODE

BLOGGER EVENT

myselfie-1512665426338myselfie-1512665482063 myselfie-1512665364690 myselfie-1512665406248 myselfie-1512664985956 myselfie-1512664583340

Vi tager billeder af alt! Vores outfits, vores mad, vores hjem, vores børns outfits. Billeder af vores by, vores beauty produker og ja, jeg kunne blive ved. Hvad i al verden, sker der så når der bliver sat et Myselfie op midt i mellem en gruppe bloggere? Det skal jeg fortælle dig, vi stå i kø for at komme til. Den suger os til sig, som en magnet. Ganske vist har vi også en fest imens den tæller ned fra 3, hvor efter billedet bliver skudt. Uden nogen form for skam i livet, i øvrigt også uden at tænke over hvem der ser billederne, stopper vi ikke før det begynder at blive ekstremt pinligt.

Hvis du skulle være i tvivl, er ovenstående billeder, et tydeligt bevis på det. Vi var til et pisse skønt blogger event hos de dejligste Amaze piger. Et sted jeg personligt er vild med at komme. Det var et jule-event med alt hvad hjertet begærer. Vi var mange. Som i virkelig mange! Frederikke var højgravid, smukke baby Elvira kom kort tid efter! Åh hun er bare cute altså! Til eventet var både gave lege, et kæmpe slikbord og skønne drikke. Det var simpelthen et skønt event! Det er noget Amaze er virkelig dygtige til, deres events kan man altid regne med bliver lækre!

Well.. Bloggers will be bloggers.. Grin du bare af vores billeder!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE FRØKEN BALLADEMAGER + RABATKODE