LILLE FRØKEN BALLADEMAGER + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
3 PISSE SKØNNE MOMMY LOOKS

LILLE FRØKEN BALLADEMAGER + RABATKODE

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1

Sophmus
Intet svar
Sophmus, hvad laver du skat?
Intet svar
Sophia
Hun dukker op. Den ene hånd har hun en kæmpe lynlås, mens den anden er fyldt med forsendelsesposer.

Der er krudt i numsen på det bitte Kærlighedsvæsnet. Faktisk er hun jo slet ikke så bitte længere, hun er et lille menneske. Lille frøken ballademager. Hun roder og rager i alt hvad hun kommer i nærheden af. Og mens jeg takker migselv for at have købt børnelåse til de fleste skuffer, undre jeg mig over hvorfor det egentlig er, at jeg ikke har smidt alt ud vedr. den virksomhed hendes far og jeg startede i sin tid. Det ændre dog ikke faktummet, at hun lykkeligt står med snotten helt nede i skuffen fyldt af stofprøver og forsendelses poser. Skuffen, jeg stadig ikke har fået nosset mig sammen til at smide ud. Jøsses!

Min datter er jordens mest charmerende lille pige, hvis jeg selv skal formulere det. Ligeså blid og dejlig som hun kan være, ligeså stædig og målrettet kan hun være. I øvrigt, fremragende til at lave flitsbue, trappen med fødderne og kaste sig selv på gulvet, når hendes mor har nej-hatten på. Hun har tilsyndeladende arvet mit temperament, ligeså vel som mit pisse gode udseende. Kan umuligt løbe fra hun er min og jeg elsker det! Dog med en spirrende bekymring for hendes teenager år 😉

Desuden kan jeg fortælle dig, at Kærlighedsvæsnet trods blot hendes 20 mdr, nu rocker tøj størrelse 98. Say whaaaaat! Ja, den er godt nok. For jer uden børn, er størrelse 98, størrelsen til 3 årige børn og Soph har ikke rundet de 2 år endnu. Hun er en stor pige. Hvor hun har det fra, må guderne vide. Hverken jeg eller hendes far er de højeste menneske, ej de største. I øvrigt rocker hun det skønneste sæt fra MarMar. Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for det danske børnebrand! MarMar bukser og MarMar cardigan, er på 50% hos Stylepit. Med rabatkoden STYLEPIT15SIGNE får du naturligvis 15% oven i :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 PISSE SKØNNE MOMMY LOOKS