I ET TANKESPIND – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KULLER I HOVEDET

I ET TANKESPIND


signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1

Det er fredag og mens ugen er gået hurtigere end aldrig før, holdte jeg idag fri. Fri for at tilbringe dagen i Stenløse. En dag som både er fyldt med sorg og glæde. Kærlighedsvæsnet er i vuggestue, måske mærkeligt når hele familien skal samles. Men jeg har forsøgt at begrænse hende, i forhold til den sorg vi alle deler. Tabet af min elskede moster. Idag skulle hendes urne i graven, det sidste farvel. I et tankespind der skifter mellem voksenlivet og minder om barndommen, fik vi sagt det sidste farvel til en unik kvinde som var højt elsket. Det er ikke en rar følelse, at vide jeg ikke kommer til at se hende igen. At vide trods hendes nummer er på min mobil, vil fra ikke være nogen som tager den. Dagen er også min kusines fødselsdag, netop også grunden til det var idag vi skulle sige det sidste farvel. Familie er så vigtigt at værne om. Fødselsdagen skulle holdes, i det mest hjertevarme rum sammen med nærvær og familie. Bare kald mig familie menneske, men nyder simpelthen at tilbringe tid med dem! Dem man altid kan regne med, dem som elsker uanset hvad, dem der aldrig dømmer og dem der kender hver lille særhed i din sjæl. Jeg føler mig ekstremt heldig, at jeg har dem. Ingen tvivl!

Du har måske fornemmet, at der i denne uge har været en smule tavshed på bloggen. Det skyldes, at jeg er igang med et pisse spændende projekt som jeg inderligt glæder mig til at dele med dig. Yay! Dagen flyver afsted og passionen brænder dybt, det er gode tegn ik 😉 Nu er der ikke længe til, at jeg skal hente kærlighedsvæsnet. Vi skal rå hygge, kysse og kramme lidt ekstra idag!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KULLER I HOVEDET