KULLER I HOVEDET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER OFFICIELT!

KULLER I HOVEDET

signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5

I et svagt øjeblik, får jeg altså kuller i hovedet. Mens jeg løber forvirrede rundt, minder jeg nok aller mest om en høne uden hoved. Dagene flyver afsted og mine forventninger til mig selv i skyhøje! Med titler som karriere kvinde, altmuligmand, kok, vaskekone og nogens mor. Iøvrigt i en stor pærevælling. Får jeg sgu lidt præsentations angst! Alt skal nåes på ingen tid! Der er simpelthen ikke nok timer i døgnet!! Trøster mig med, at jeg umuligt kan være den eneste, som får en smule kuller i skallen ind imellem. Vin, vin er godt! Burde jeg måske købe en flaske mere? En tanke der strejfede mig på vej hjem, tidligere idag. Jeg købte ingen og sidder i skrivende stund og nipper pænt til et glas vand. A very good mommy 😉

Pludselig slår det mig. Jeg er faktisk mor, før jeg er noget som helst andet! Den ben-hårde iværksætter inden i mig, er ikke glemt. Nej men der er bare noget vigtigere! Det øjeblik jeg henter Kærlighedsvæsnet, er alt omkring mig på stand by. Ingen opkald bliver svaret. Ingen mail læst. Intet. Fuldstændig automatisk, uden at tænke, er jeg bare nogens mor. Faktisk er det pisse befriende! I de 7 år som selvstændig, har jeg aldrig helt kunne slippe mit arbejde. Ferier, fri dage, sygdom. Forget it. Det selvstændige liv er en livsstil! Det er faktisk først da jeg blev mor, at jeg virkelig kunne slippe mit arbejde. For en stund. Jeg arbejder ganske vist videre, når skønheden sover. Men timerne med hende, er ret og skær blot os, vores tosomhed. Shit, det er overdrevet fedt! Det er virkelig undervurderet at holde fuldkommen fri.

Well.. Du slipper altså ikke for et lille outfits post idag, for jeg har nemlig fået en pisse lækker strik! Selected femme i en skønneste gammelrosa, som iøvrigt også er glimerende til matchende outfits med Kærlighedsvæsnet! Den er mohair, som er virkelig varm og lækkert. Da jeg fryser røven ud af bukserne i øjeblikket! Det er simpelthen bidende koldt, det gør jo ondt helt ind i knoglerne!! Varmt tøj er en nødvendighed i disse dage. Føj. Jeg ved ikke med dig, men jeg er dæmle den vildeste frossenpind, som bare ikke skabt til det danske vintervejr! Desuden så jeg charmet mig til en rabatkode, hos de sødeste Stylepit people. STYLEPIT15SIGNE giver 15% på alt på deres shop her. Både udsalg, nyheder og alt midt i mellem. Det var så lidt da :*

Nu bibber opvaskeren og den skal tømmes i en fart. Inden jeg skal i krig med aftens retouch.
God arbejdslyst til mig og en fabelagtigt aften til dig <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER OFFICIELT!