DET ER OFFICIELT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IAFTEN: DRILLERBANDENS JULEFROKOST

DET ER OFFICIELT!

signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4Messingnavne skilt er en gave fra Skiltmax og derfor reklame.

At sælge, købe og renovere lejlighed var en del af mit u-handy bygge-rede-projekt som højgravid. Hvor jeg overtog lejligheden 11 dage, før mit kejsersnit. Smart? Nej, da kan vi sgu hurtigt blive enige om at det ikke var. Ærligtalt, kan det ikke anbefales! Et råd til alle gravide kvinder, bare renovere barnets værelse. Well projektet er faldet på plads nogenlunde fint. Det hele er gået og mens jeg elsker Kærlighedsvæsnet’s barndomshjem nu, så tog det dæmle lidt tid at falde til ro. Jeg er bare ikke et godt flytte-menneske!

Det er officielt. Vi kan ikke løbe fra at vi er nu Nørrebroere, med et pisse fint messing skilt på døren. Er det bare mig som er vildt dovn, eller tager det normalt lang tid at få nosset sig sammen til at bestille de dørskilt? Selvom navneskiltet er få dage gammel, nærmer vi os snart dagen, hvor jeg har ejet lejligheden i 2 år. Godt, jeg er mere struktureret med andre ting 😉

Det er en gammel højt til loftet med stuk lejlighed, ligeledes er opgangen gammel. Den ser ikke flatterende ud på billederne, det kan jeg da godt se. Men den er med fredede vinduer. Flotte af slagsen, som jeg nok burde have vist dig! Bygningen og lejlighederne, blev bygget i 1901. Brevsprækkerne og dørerne er altså 117 år gamle. At finde et skilt der passer ind, giver lidt præsentations angst ik? Da jeg endelig fik nosset mig sammen til at skulle bestille et navneskilt. Var der flere faktorer, som var vigtigt for mig. Et af dem selvfølgelig designet. Det skulle passe ind og ingen gider at glo på noget grimt! Især da vi ikke skifter skilte ud, som vi gør med trusser. Jeg ville have messing. Leveringen er altså også vigtigt. Jeg hader ventetid. Ikke et tålmodigt menneske! Da Skiltmax rakte hånden ud, tog jeg sgu mod den med kyshånd. Deres koncept er fuldstændig passende til mig! En online-service, hvor man kan styre skrifttyper, skiltetyper og design selv. Jeg er en sucker, for at være i kontrol! Prisen er ligeledes skøn, 306,25kr for vores skilt, synes jeg vitterligt ikke er dyrt!

Mangler din dør også et skilt? Så hop forbi Skiltmax her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IAFTEN: DRILLERBANDENS JULEFROKOST