IAFTEN: DRILLERBANDENS JULEFROKOST – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNEPENGE, BØRNETØJ OG RABATKODE

IAFTEN: DRILLERBANDENS JULEFROKOST

signemorkebergsjostrom-1

I aften skal jeg dæmle til Dillerbandens julefrokost. Temaet er 90’s og mens jeg løbet København rundt for kappa tracksuit, som iøvrigt umuligt at finde. Er jeg i krise over hår og makeup. Husker jeg forkert, eller er det tiden med luder-totternerne (havde dem selv ) og hestehale?

Well.. Dillerbanden, lyder måske ikke bekendt for dig, så for en god ordenskyld vil jeg da forklare hvem, hvad, hvor og hvorfor. En gruppe mommy bloggers blev samlet under en påskefrokost ( mener jeg ) år tilbage. Denne gruppe af skønne kvinder samlede en bande, som blev kaldt dillerbanden. De er pisse sjove, fantastisk selskab og sindsyg dygtige. På kryds og tværs i vores branche som bloggere, har vi sgu hver vores kompetencer. Hver vores historier. Men fælles for os alle, vi deler ud af vores hverdag! Det er altså ret så befriende, at være sammen med andre som laver det samme som en selv. Som en indforstået joke blandt mine blog-veninder, at cafeer og sociale begivender bliver valgt udfra om de er instagram-friendly. Og vi forstå satme der ikke skal spises eller drikkes før der bliver skudt billeder. Hvilket uden tvivl, er noget mine forældre ryster på hoved af 😉

I tidernes morgen, startede min blog jo bestemt ikke som en mommy-blog. Måske fuldte du ved, da jeg var mere mode og beauty orienteret. I tiden hvor jeg lovede højt og tydeligt, at jeg ikke ville blive mommy-blogger, må jeg bare indse min verden og min blog handler en del om Kærlighedsvæsnet. A hole lot mommy! I øvrigt fylder hun støreste delen af mit liv, så why not! Som old-school modeblogger, har jeg haft opfattelsen af mommy-bloggers var en værre strikkeklub af stramme speltmødre. Ligger mig faldt ned og indrømme blankt: hold kæft hvor tog jeg fejl! Mommybloggers er alt andet jo!

Jeg glæder mig helt sindsygt til pisang ambon, brandbil og teenager-fulde mor-bloggere, som bliver holdt hos i Lillemor’s barndomshjem 😉 For de nysgerrige, følg med på insta story!

PS. Bloggen vil være stille i morgen. Har tømmermænd :*

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Rikke

    Hot mama!
    Hvis jeg kunne pifte, så fik du et pift, men nu må du nøjes med et hubba hubba 🙂
    Med tanke på vejret pt. er jeg lidt bekymret for om du ikke kommer til at fryse med al det bare?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNEPENGE, BØRNETØJ OG RABATKODE