BØRNEPENGE, BØRNETØJ OG RABATKODE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JUMPSUIT, KVINDE OG MOR

BØRNEPENGE, BØRNETØJ OG RABATKODE

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-7signemorkebergsjostrom-1

REKLAME. Jakken er modtaget fra Stylepit.

Med børnepengene er lige på trapperne, er pisse praktisk at begynde at forbedrede barns garderobe til foråret. Særligt med en 15% rabatkode på hele udvalget, som jeg deler længere nede i dette indlæg 😉

At sige børn er billige i drift, ville være en lodret løgn men de børnepenge hjælper os på vej! Hvilket bestemt er én af de mange fordele ved at bo i et land, som Danmark. Forårets pisse lækre varer, er så småt begyndt at finde vejen til hylderne og mens kulden bider sig fast i knoglerne, er det fuldkommen umuligt ikke at glæde mig til det varmer vejr. Kærlighedsvæsnet er ikke et tålmodigt barn, men alt andet lige kan jeg ikke løbe fra at hun er et blogger-barn. Hun er suveræn til at prøve tøj, få skudt billeder og finder hun noget hun kan lide, så skal det på med det samme. Ligesom hendes nye overgangs jakke fra Mini A Ture. som du spare 100kr på med rabatkoden STYLEPIT15SIGNE. Rabatkoden virker på alt også sale hos Stylepit. Jakken er vildt fin, anorak ligende ( dog med lynlås ), med aftagelig hætte som i øvrigt er så sød og reflekser. Jakken er størrelse større end hun bruger i øjeblikket, netop for at der er plads til at vokse.

Ganske vist, skulle den på som det første i morges. Alt i mens hun hev en masse billeder frem fra skuffen. Det lader til, at Mini A Ture jakken er godkendt 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUMPSUIT, KVINDE OG MOR