JUMPSUIT, KVINDE OG MOR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYT GARN OG EN DREJNING PÅ 180 GRADER

JUMPSUIT, KVINDE OG MOR

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7

Reklame for Bubbleroom.

Jumpsuit. Ét af de elementer, som i den grad har et comeback i løbet af vinteren og foråret. Noget af dét,som jeg sætter pris på er, at mine looks kan styles op og nedtones. Med et par heels er jumpsuitet fra Bubbleroom fantastisk til en aften ude og med et bare sneaks + mesh top er look genialt til noget så simpelt som en play-date. Jeg har haft det lidt ambivalent i forhold til jumpsuits, mens af alt fordi min datter rocker noget ligende. Men prikken over i’et koster jumpsuitet kun 379kr og er ikke den største udgift for at finde ud af om jumpsuits er noget for dig. Jeg er personligt blevet vild med heldragterne, synes de bidrager med noget møg lækkert!

Egentlig, er der mange ting som er vigtigt for mig. Én af tingene er at trods jeg er mor, er jeg bestemt stadig kvinde og mig. Jeg går relativt meget op i mit udseende. Og trods jeg snildt kan bevæge mig rundt i byen uden makeup og iført afslapningstøj. Så befinder jeg mig altså bedst, når jeg gør lidt udad mig selv. Ikke for andres skyld end min egen. Det har været vigtigt for mig, at trods de 20 kg ekstra graviditets kg og den søde barsel tid med fedtet hår, minus på søvnkontoen og alt andet end tid, så skulle jeg finde tilbage til mig selv. Det lyder måske dumt, hvis du ikke selv har børn. But.. som nybagt mor er bad en luksus vare, som alenemor ind imellem en umulighed. Kærlighedsvæsnet er nu blevet så stor, vi har fundet vores rutine og jeg er blevet mig selv igen. Happy mommy!

Det betyder også, at jeg investere mere i mig selv. Det er ingen hemmelighed, at min garderobe er blevet forsømt, mens Kærlighedsvæsnets er proppet med lækkerier. Den feminine side af mig, skal frem og her er jeg blevet rigtig glad for Bubbleroom. Jeg synes deres udvalg henvender sig sindsygt meget til den feminine kvinde. Og ikke mindst er deres sortiment økonomisk forsvarligt, hvilket er vigtigt for mig som alenemor. Det er som sagt, pisse svært at bruge penge på sig selv mens det er nemt at bruge på de små. Hos Bubbleroom er der et hav af geniale looks, både til fest og hverdagen, til en fin pris. Yaaaay!

Har du det som mig, så kan du finde bubbleroom her. 

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Rikke

    Jeg kan godt lide udseendet/tanken i jumpsuits, men praktikken af jumpsuitet i hverdagen hænger ikke rigtig sammen, synes jeg 🙂
    Når man først står mere eller mindre nøgen på Føtex kundetoilet, så forsvinder noget af det lækre ved jumpsuitet. Kan designerne ikke tænke lidt praktik ind i deres designs?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT GARN OG EN DREJNING PÅ 180 GRADER