NYT GARN OG EN DREJNING PÅ 180 GRADER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LEONORA

NYT GARN OG EN DREJNING PÅ 180 GRADER

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2

Dagen tog sgu en drejning på 180 grader! Bedst, som jeg troede min dag skulle forgå med et besøg hos min fys, et event i Hellerup og lunch med skønne Irina, endte jeg hos lægen med Kærlighedsvæsnet. Et besøg som trak tænder ud. Der er ingen alarm og blot min mor-bekrymring over øjnebetændelse som stadig figurere. Altså de vuggestue baktusser! Ændringer i mit skema er ikke noget jeg arbejder super godt med, det struktureret væsen får lidt kuk kuk. Kærlighedsvæsnet blev afleveret efter lægen og jeg har fået arbejdet lidt, men når jeg det hele idag. Nope, not a chance! Ind i mellem er kunne det være så fedt at være to om ansvaret for jordens lækreste lille pige. Når det er sagt, så har jeg det egentlig dejligt med at være single. Intet ansvar og bestemt ingen unødvendige diskussioner, som parforhold jo også kan bringe. Synes egentlig vi har fundet en rutine som fungere. Kærlighedsvæsnet, jeg og vores tosomhed.

I øvrigt, har jeg ikke fået nævnt at jeg har fået nyt garn. Nyt og nyt, det er jo stadig mit lange tykke garn, men det har været under de magiske hænder hos Michael. Min frisør, som jeg elsker og forguder. Jeg fik farvet bunden mørkere og slap for den irriterende udgroning. Desuden blev jeg også fri for min skallede amme plet! Det var faktisk kort før jul, men som du ved skete der en masse i den periode og fik vidst aldrig nævnt at Michael har tryllet igen.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEONORA