LEONORA - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LIVET MED SEBOROISK EKSEM

LEONORA

signemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-9

Dukken er en gave fra Andemors-verden.dk, derfor sponsoreret.

Mød Lenora. Hun er det nyeste medlem af vores lille familie. Den fineste lille Asi dukke, som stammer fra spanien, er 46 cm, smuk som bar fan’ og ligner en rigtig lille levende baby. Hun er allerede højt elsket! Hun får både masser mad, bliver vasket, skiftet tøj og trøstet når hun slår sig. Hun får også gået mange turer i dukkevognen og bliver holdt i hånden til hun falder i søvn, naturligvis med godnat sange. Ser du, Leonora er ganske særlig og en meget forkælet lille dukke.

Da jeg blev mor, holdte Kærlighedsvæsnet i armene for første gang, var hun blot 49 cm. Altså få cm længere end Leonora. Med de samme folder på armene og ben, de livagtige øjne og store kysselæber, kommer minderne fra mini-Soph tilbage. Mit mor-hjerte banker, når jeg ser til på sidelinjen, hvordan Soph viser omsorg og kærlighed til hendes dukke. Hun gør præcis de samme ting, de samme ritualer som jeg gør i samme situationer. Cuteness overload. Kan på ingen måde stå for det!

Et vildt sødt tip, Asi dukken passer størrelse 44 i tøj og der er derfor ingen begrænsning i tøjskift til skønheden.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET MED SEBOROISK EKSEM