UNDERSØGELSE PÅ RIGSHOSPITALET - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYBAGT MOR, HVILKE BABY PLEJE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE?

UNDERSØGELSE PÅ RIGSHOSPITALET

signemorkebergsjostrom-6

Tusind tak for jeres søde beskeder på instagram i forbindelse med Kærlighedsvæsnet’s undersøgelse på Rigshospitalet. Det kræver en længere forklaring, for hvorfor i al verden var vi til den undersøgelse? Og hvad gik den egentlig ud på? Og måske har du ikke set min instagram story, hvilket betyder du ikke ander hvad jeg snakker om. Dét har jeg tænkt mig, at fortælle dig idag!

Igår var Kærlighedsvæsnet til undersøgelse på Rigshospitalet. Hun er stadig i forbyggende behandling for nyrebækkenbetændelse og de mistænker refluks i urinvejene. Den mistanker kommer, af at jeg var født med den. I korte træk betyder det, at urinen løber en smule tilbage i nyren og derved kommer bakterierne op i nyren. De fleste vokser sig fra sygdommen, som jeg gjorder da jeg var 6 år. For mit vedkommende gav den nogle udfordringer, da jeg også var feberkampe barn. Det gik udover min motoriske udvikling. Hvilket jeg bortforklare med er grunden til min ekstreme klodsethed. Gentagende nyrebækkenbetændelser døjer jeg dog stadig med, trods min refleks er væk. Det er sådan at nyrebækkenbetændelser også giver et lille ar i nyren, gentagende giver mange ar. De er dejlige for bakterier at bolter sig i. Desværre! En var en af mine bekymringer, da jeg blev gravid, var om mit barn ville få samme udfordringer. Jeg var meget obs på scanningerne af hendes nyrer og urinveje. Heldigvis så de ikke nogle alarmklokker, før hun sidste Marts og April blev voldsom syg af nyrebækkenbetændelser. Jeg glemmer aldrig panikken og får stadig en klump i halsen når jeg tænker på det. Det gik så stærkt! Læs mere her. Den forbyggende behandling har været god. Rigtig god! Ingen nyrebækkenbetændelser siden.

I går var vi til en renografi af hendes nyrer. En undersøge nyrernes funktion og for at vise sygdomme, skader eller defekter i nyrevævet. Hun skulle faste, da der var chance for hun skulle i narkose. Den del var en kæmpe bekymring. Hun er så lille bitte og en narkose virker meget voldsom. Hvad hvis hun er én af dem, som ikke kan tåle narkosen? Det værst tænkelige! Hun skulle have lagt en drop, hvor de skulle sprøjte radioaktiv stof ind til renografien. Det drop gør ondt at få i og trods bedøvende creme har de åbenbart erfaring med at det er bedst at ligge mindre børn i narkose igennem det. Heldigvis, er Kærlighedsvæsnet pisse sej og ved første forsøg at ligge droppet trak hun ikke hånden til sig. Hun græd lidt og puttede sig ind til mig. Hold nu kæft, hvor var jeg lettet over hun slap for narkosen! Selve renografien, forgik således at hun skulle ligge fuldstændig stille i 20 minutter. Behøver jeg nævne hun er 1 år og 8 måneder? Det er ikke den nemmeste opgave for et lille barn, at ligge fuldstændig stille altså! Det gik heldigvis, med Gurly Gris på en storskærm ( de var godt forbedret ) og mig med på briksen. Her lå vi og puttede i 20 min, mens min far holdte hendes hånd. Hvor sej er hun ikke lige?! Pisse stolt mor!! Og wauw, de læger og sygeplejsker på Rigshospitalet er virkelig gode til små børn!

Svaret på prøven er ikke kommet endnu, det får jeg først i midt februar.
Dog er jeg virkelig lettet over igår, gik så godt!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYBAGT MOR, HVILKE BABY PLEJE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE?