NYBAGT MOR, HVILKE BABY PLEJE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOLLY MY

NYBAGT MOR, HVILKE BABY PLEJE PRODUKTER SKAL JEG BRUGE?

Weledasignemorkebergsjostrom-5signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-6

Reklame for Weleda.

Jeg husker tydeligt tiden som nybagt mor. Verden som man kendte den, bliver på et øjeblik ændret 180 grader. De ting man var sikker på, var man pludselig dybt usikre i. Og svaret på hele livets eksistens giver øjeblikkelig virkelig mening. En kærlighed så stort, dybt og ubetinget. Her står man, med et lille vindunder i armene, i øvrigt uden en manual for pasning og pleje. Man bliver hurtigt bedste venner med google, som ofte har tusind forskellige svar til de spørgsmål man har brug for svar på. Forvirrede søger man rundt i en ny jungle. Det er bestemt en ny jungle. Jeg har før nævnt, hvordan jeg stor tudede ringede 118, da Kærlighedsvæsnet første gang havde mavekneb. Hendes gråd, hendes smerte var min smerte, dengang uden forbehold. Med tiden bliver man mere hårdfør, man lærer at skelne imellem den alvorlige gråd og den anden. Det filter ejer man ikke som nybagt mor, der er gråd blot gråd, som går helt ind i ens egen sjæl. Husker også tydeligt, de første dage på hospitalet. Her lå jeg med det smukkeste væsen, som hun nu stadig er, i armene dag og nat. Kunne simpelthen ikke rumme, hvis jeg ikke kunne mærke hende. Det betød også en separationsangst uden lige. Ikke fra hendes side, men fra min. Den nye rolle som mor, kræver tilvænning. Det er sgu okay, at være pisse forvirrede. Ikke vide hvad der er op og ned. Og det er også okay, at blive bedste venner med google. Endnu mere er det okay, at bede om hjælp i alle givende situationer.

Er du nybagt mor? Tænker du over hvilke baby pleje produkter, du skal bruge til dit barn?
Mine egne overvejelser før jeg traf valget var, at plejeprodukter til mit barn, skulle være økologisk, rene produkter. De skulle pleje, give nærig og vigtigste af alt, være så rene at de kunne spises. For om nogen, fortjener min lille mus den aller bedste pleje. Den samme tanke, som alle vi mødre har. Kun det bedste til vores barn. Jeg har igennem min blog-karriere, været dommer for Danish beauty Award’s bloggers choice award. Har afprøvet et hav af produkter, på kryds og tvær af mit erhverv. Weleda, var jeg bekendt med før jeg blev mor. Ikke mindst med deres mange år på markedet, men også i forbindelse med deres rene produkter. Deres mommy produkter, brugte jeg glædeligt under min graviditet. Weleda var det oplagte valg. Mit råd til nybagte mødre, Weleda baby produkter er møg lækre. Dem har jeg været sindsyg glade for og bruger dem stadig den dag idag. En klar yderst varm anbefaling!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOLLY MY