VINDEREN AF NOMI HØJSTOL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINDEREN AF 3.000KR TIL DESIGNFUND

VINDEREN AF NOMI HØJSTOL

signemorkebergsjostrom-7

Giveaway lavet i samarbejde med Evomove.

Ih det varmer simpelthen mit hjerte, at jeg kan forkæle en af jer med et møbel som vi bruger hverdag. Den fantastiske Nomi højstol med alt tilbehør. Hvis du spørger mig, er Nomi uden tvivl, den bedste højstol på markedet. Kærlighedsvæsnet er vild med hendes, som hun nu selv kan kravle op og ned af! Faktisk, har jeg to af skønhederne. Det giver super god mening, da flere af mine veninder og kusiner, har børn omkring samme alder. Vi mødre elsker at stunderne med frie arme og mad i munden 😉

 Tusind tak for alle de fuldstændig rigtige svar, Nomi Baby er faktisk den eneste skråstol, du kan bruge fra nyfødt. Jeg kan lykkeligt sige, at jeg har fundet vinderen af Nomi højstol med alt tilbehør <3

Hjertelig og kæmpe tillykke Camilla K. Olesen.
Jeg har sendt dig en mail :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF 3.000KR TIL DESIGNFUND