2017 // ÅRET DER GIK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHEDSVÆSNET OG DAGEN FØR DAGEN

2017 // ÅRET DER GIK

signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-8

Om et øjeblik siger vi farvel til 2017 og goddag til et nyt forhåbentlig meget bedre år. Er jeg den eneste som glæder mig til at få sagt farvel til 2017? Synes godt nok det har været et hårdt og møg svært år. Et lille tilbageblik, på året der gik.

2017 har været et år, hvor jeg har delt intet mindre end 477 indlæg. Wauw, right?! Bloggen, har bestemt båret præ af sure opstød og fire kantede holdninger. Så meget, at jeg ind imellem har haft ondt i maven, og håbet du også ved, at jeg bag alt det gylle også er et positivt og sødt menneske. Egentlig tror jeg, det er ganske sundt, at få selv de mest skøre tanker ud. Bloggen bruger jeg som mit frirum,  til tider bliver det bare til skælder og smælder og bander og svovler. Heldigvis, virker det sørme til du tager mig for den jeg er. For det vil jeg gerne takke for. Inderligt. Tak.

Et blik tilbage på 2017.

Det har været et hårdt sygdoms år. Ikke nok med at vi startede ud med Kærlighedsvænset’s nyrebækkenbetændelser, efterfuldt af mine akutte operationer, så mistede vi også min elskede moster til akut leukæmi for blot en uge siden. Forhåbentlig er vores sygdoms kvote er brugt op. I lang tid nu!

For det ikke er nok, har jeg personligt været igennem en shitstorm, hvor jeg blandt andet skulle sluge ekstremt fede elefanter, det har selvfølgelig givet stof til eftertanke, om det i virkeligheden var mig som var snot dum. Som jeg skrev i mit indlæg, hjernen som kører på højtryk, har jeg ind imellem været pisse frustreret over ikke at kunne skrige alting ud. Men du er ikke tabt bag en vogn og har sikkert allerede luret at blandt andet 9 ting du ikke skal sige til din gravide kæreste, 15 ting du aldrig skal sige til den nybagte mor AKA din kæreste og mange flere indlæg i sammen dur, naturligvis er nogle af mine personlige erfaringer. Særligt da jeg delte indlægget om min store misundelse på store smukke preggo maver, må det havde været tydeligt for dig. At 2017 har været et år hvor jeg har skulle bearbejde noget energi dræbende shit. Det er som ringe i vandet og har bestemt taget tid, tager stadig tid, at sluge. Allermest, faktummet at tilgive mig selv. But I’m getting there! Hvilket, ved nærmere eftertanke, nok har lagt grundstenene for indlæg som at skulle dele og vores børn ikke er en diskussions klub. Jeg er kommet frem til, at vi kan ikke vælge til og fra i andres handlinger, det eneste vi kan gøre er at ændre vores opfattelse af situationerne og forvente langt mindre. Generelt!

Et lille tilbageblik over indlæg ( links ) :
Januar:
Superhelte
Situationer fra livet som mor
Rettigheder, blogging and shit
Nummer chok

Februar
Den bedste amme bh
Forberedelser til 1 års fødselsdag
Hahah fastelavn og glem søvn mor!

Kan ikke få armene ned – så sejt!
9 mdr. 

Marts
30 random facts om mig
Trilletur og barnevogn-snakken
10 ting som jeg hader
10 MDR
Nogle hårde døgn!

April
Den perfekte huskeliste til ferie med baby
15 gode tips til din barsel
5 små tip til en skøn ferie som alenemor
5 pisse dumme baby vaner
20 sandheder om at være alenemor

Maj
1 års fødselsdag
Ærlighed pakket ind i en fin gave
Vatpik-med-ører

Lille bitte og mor-dilemma
20 ting en mor virkelig burde
10 bekymringer som mor

Juni
Disse dage
Putteritual
Tungen lige i munden + 10 tips til enlige mødre
Hulubulu bryster hvor er i henne?
Ligner jeg en der interessere mig for

Juni
14,5 mdr og ja for fan jeg ammer stadig
Guide til bedre outfits billeder
Godmorgen og vores morgenrutiner
10 skide gode fordele ved at være single mor
Guide til børne fotografi
Mit barn kan sgu gå!

August
At passe på sig selv
Skaldepande, hårtab og shit
Den evige dårlige samvittighed
30 random facts om os
Forberedelse til bryllup med krudt i numsen

September
Tankestrømme: Gider simpelthen ikke mere
Børnebidrag er et latterligt lille bidrag
Skal de fede svede?
Lidt 
pink og dét at være kvinde og mor
Tager satte hatten af for jer

Oktober
Er stilen på børnebilleder forældet?
MÆND #1 datingtrends eller dårlig opdraget?
Det lille børneværelse på bette 6 kvm
Ingen tid til bullshit
MÆND #2 forførelsens kunst er et mesterværk

November
En aha-oplevelse
Moderskab i fosterstilling
#Mommylife
En hudlidelse #2
Pis! Den nuværende sovesituation 

December
Nye briller
Mænd #4 sidste-lis i mandeversion
Reflektion: er det i virkeligheden mig som er snot dum?
Hvorfor?
Hjernen kører på højtryk

Lad os skåle, sige 2018 hvor er det pisse godt at du kom!
Jeg håber du får en pisse fabelagtig aften!

OUTFITS. Du får 15% på hele dit køb hos Stylepit, med rabatkoden: STYLEPIT15SIGNE 🙂 Jeg rocker det skønneste sæt fra Second Female, henholdvist bluse og bukser. Hver del kan nemt bruges enkeltvis eller sammen. Stoffet er møg skønt, som falder virkelig fint på alle kropsformer. Hvis du skulle være i tvivl, er jeg vitterlig vild med sættet. Kærlighedsvæsnet rocker Mini A ture kjole med sorte strømpebukser og Pom Pom sutsko. Psssssst husk min advents giveaway på 1.500 kr til Stylepit

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHEDSVÆSNET OG DAGEN FØR DAGEN